category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Pixuri si Stilouri Troika Troika

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa
1 2

Suport accesorii birou,Office Trucker

Ce lucruri sunt foarte interesante pentru un barbat ? Masinile si motocicletele sunt temele favorite ale barbatilor. Minunat, daca el are timp, la birou, sa se relaxeze cu lucrurile favorite. Incarca-l si apasa pedala de acceleratie. Produsul este un suport pentru pixuri, carti de vizita, cu magnet pentru agrafele de birou (cinci agrafe incluse) si motor cu retro-frictiune. Producator Troika Germany GmbH. Cod GAM06/CH Dimensiuni: 205 * 40 * 73 mm. Greutate: 267 gr Publicitate/Personalizare Se poate face pe partea laterala a remorcii, prin gravare sau printare, pe o suprafata maxima de 40x20/15x12 mm. Pentru comenzi ce depasesc 100 buc, gravarea se ofera gratuit. Atentie! Produsul include o suprafata magnetica. Aceasta poate afecta echipamentele electronice sau poate sterge mediile de stocare (carduri de credit, discuri magnetice etc) daca acestea nu sunt tinute la o distanta adecvata de produs.

Suport accesorii birou,Office Trucker

259,90 Lei
182,45 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Roller Troika, World in your hand

Un rollerball din colectia Troika, exprima sarm si rafinament. Designul modern, se potriveste perfect celor ale caror idei conteaza. Rollerball din metal usor, lucios. cu cerneala Troika 5888, neagra, in cutie cadou, metalica, neagra. Produsul include un cartus de rezerva, cu cerneala neagra. Design World In Your Hand. Cod PEN10/SI. Dimensiuni 126*13*15 mm. Greutate 44 g.

Roller Troika, World in your hand

189,90 Lei
132,93 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Roller Troika, Relativ

Un rollerball din colectia Troika, exprima sarm si rafinament. Designul modern, se potriveste perfect celor ale caror idei conteaza. Rollerball din metal usor, lucios. cu cerneala Troika 5888, neagra, in cutie cadou, metalica, neagra. Produsul include un cartus de rezerva, cu cerneala neagra. Dimensiuni 126*13*15 mm. Greutate 44 g.

Roller Troika, Relativ

189,90 Lei
132,93 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Roller Troika, Sinfonie

Un rollerball din colectia Troika, exprima sarm si rafinament. Designul modern, se potriveste perfect celor ale caror idei conteaza. Rollerball din metal usor, lucios. cu cerneala Troika 5888, neagra, in cutie cadou, metalica, neagra. Produsul include un cartus de rezerva, cu cerneala neagra. Design Sinfonie. Cod PEN82/CO. Dimensiuni 126*13*15 mm. Greutate 44 g.

Roller Troika, Sinfonie

189,90 Lei
132,93 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Suport accesorii birou,Ready 4 Take Off

Ce lucruri sunt foarte interesante pentru un barbat ? Masinile si motocicletele sunt temele favorite ale barbatilor. Minunat, daca el are timp, la birou, sa se relaxeze cu lucrurile favorite. Stralucitorul elicopter al colectiei Troika, este gata de decolare catre noi idei. Produsul include, ca pale ale elicei, trei pixuri cu bila (rosu, albastru si negru) si un evidentiator portocaliu. Partea din fata este magnetica, pentru sustinerea agrafelor de birou (cinci agrafe sunt incluse). Elicopterul are motor cu frictiune si este cromat stralucitor. Producator Troika Germany GmbH. Cod GAM03/CH Dimensiuni: 170 * 162 * 62 mm. Greutate: 148 gr Publicitate/Personalizare Se poate face pe partea laterala a elicopterului sau pe rotor, prin gravare sau printare, pe o suprafata maxima de 12x5 / 30x5 mm. Pentru comenzi ce depasesc 100 buc, gravarea se ofera gratuit. Atentie! Produsul include o suprafata magnetica. Aceasta poate afecta echipamentele electronice sau poate sterge mediile de stocare (carduri de credit, discuri magnetice etc) daca acestea nu sunt tinute la o distanta adecvata de produs.

Suport accesorii birou,Ready 4 Take Off

239,90 Lei
167,93 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Suport carti credit, Enjoy Life

Suport carti vizita plat, pentru aprox. 17 carti de vizita, metalic - cromat, cu design aplicat pe capac, in cutie cadou.

Suport carti credit, Enjoy Life

95,90 Lei
67,02 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Suport accesorii birou,Lumber Truck

Camion suport agrafe. Lumber truck with detachable trailer, paper weight and pencil holder, with magnet for paper clips, incl. 5 paper clips and 3 large pencils, with friction motor, shiny chrome plated. Measure: 224 * 45 * 54 mm Weight: 266 grams. Max. advertising space: 25x7 mm

Suport accesorii birou,Lumber Truck

259,90 Lei
182,45 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Suport accesorii birou,Speed Up

Ce lucruri sunt foarte interesante pentru un barbat ? Masinile si motocicletele sunt temele favorite ale barbatilor. Minunat, daca el are timp, la birou, sa se relaxeze cu lucrurile favorite. Este timpul sa-ti programezi calatoria premium, cu Speed Up, un avion privat, luxos, ce straluceste pe biroul tau. Produsul este un suport magnetic pentru agrafele de birou (cinci agrafe incluse), ce are, in compartimentul motoarelor, doua ascutitori pentru creioane. Acesta are un motor cu retro-frictiune. Producator Troika Germany GmbH. Cod GAM09/CH Dimensiuni: 130 * 130 * 70 mm. Greutate: 262 gr Publicitate/Personalizare Se poate face pe partea de sus a avionului, pe aripi sau pe turbine, pe o suprafata maxima de 30x10/25x8/15x5mm . Pentru comenzi ce depasesc 100 buc, gravarea se ofera gratuit. Atentie! Produsul include o suprafata magnetica. Aceasta poate afecta echipamentele electronice sau poate sterge mediile de stocare (carduri de credit, discuri magnetice etc) daca acestea nu sunt tinute la o distanta adecvata de produs.

Suport accesorii birou,Speed Up

239,90 Lei
167,93 Lei
TVA inclus
stoc limitat


1 2

1 2

Da valoarea scrisului cu un stilou Troika

Pentru unii oameni scrisul reprezinta o arta, iar procedeul in sine este incarcat cu valoare si datorita instrumentului de scris folosit. Toti ne aducem aminte de primii ani de scoala in care stiloul a fost alaturi de noi atunci cand am incercat sa scriem primele litere. Totodata, stiloul devine pentru multi dintre noi un mod de a ne aminti de acele zile fara griji cand invatam literele alfabetului. De aceea un stilou Troika poate fi un cadou de neuitat pentru toti nostalgicii si nu numai. Desi pare de necrezut, sunt inca oameni care in era calculatoarelor si a imprimantelor, prefera sa scrie de mana cu ajutorul unui stilou sau pix Troika.

Scrisul ramane, pentru anumiti oameni, o placere, mai ales atunci cand folosesc un instrument de scris rafinat cum este si un stilou Troika.

Multe stilouri Troika sunt folosite de oameni din toata lumea pentru a-si nota lucruri importante sau pentru a semna acte si multe altele, de aceea, daca si tu vrei sa faci un cadou de neuitat cuiva drag care apreciaza un instrument de scris de calitate, atunci un stilou sau un pix Troika este darul ideal.

De altfel, noi romanii ar trebui sa folosim mai des stiloul, mai ales ca Petrache Poenaru a fost cel care a inventat stiloul pe care il folosim astazi in anul 1827.

Exista instrumente de scris obisnuite si de lux, iar diferenta dintre sitlouri si pixuri Troika si instrumente de scris obisnuite este data de materialele din care cele dintai sunt alcatuite si de semnificatia pe care o au, care le ridica la gradul de accesorii.

Alege un stilou Troika de la Dol.ro

Daca si tu iti doresti un stilou Troika care sa te ajute sa te diferentiezi, mai ales ca acestea sunt considerate si cele mai sofisticate instrumente de scris, atunci alege unul din gama de produse de lux de la Dol.ro.

Un stilou Troika poate fi considerat o adevarata bijuterie, datorita materialelor din care este realizat, dar si datorita designului unic.

Adauga si tu valoarea scrisului cu ajutorul gamei de stilouri si pixuri Troika de la Dol.ro!Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro