category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Jucarii Centre activitate

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa
1 2

Volanul vesel,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Dezvolta abilitatea de imitare si spiritul de observatie al copilului. La varsta de 18 luni, copilul vrea sa imite: vrea sa vorbeasca si sa se poarte ca un adult si imita sunete de animale. - Abilitatea de imitare Jucandu-se cu volanul, copilul poate imita condusul masinii. - Dezvoltarea spiritului de observatie Copilul poate observa si explora lucruri, jucandu-se cu butoanele de pe volan. - Dezvoltarea perceptiei Copilul poate invata cum sa controleze directia, rotind volanul la 360 de grade si balansandu-l in sus si in jos. - Dexteritate invartirea, apasarea, mutarea si rasucirea butonului sau a volanului pot antrena abilitatile motrice fine al copilului. - Dezvoltarea auzului Sunetul muzicii, claxonul, pornirea si rotatia motorului pot stimula dezvoltarea auzului copilului. Nerecomandat copiilor sub 18 luni. Necesita 2 baterii „AA” de 1,5 V (nu sunt incluse).

Volanul vesel,sunete,lumini,Momki

71,00 Lei
52,65 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Minge,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Minge amuzanta si sclipitoare, preferata copiilor isteti. Un copil cu varsta peste 6 luni isi dezvolta de timpuriu miscarile motrice de baza si abilitatile motrice fine ale mainii. Copilul devine activ; este atras cel mai mult de jucariile care se rostogolesc, pentru ca acestea il determina sa se tarasca si sa le urmareasca, antrenandu-i miscarile de baza. Copilul se intinde, atinge, impinge, tine, apuca si scutura jucariile, pentru a-si dezvolta abilitatile motrice fine ale mainii. - Apucarea orificiilor Designul cu 5 orificii pentru degete il ajuta pe copil sa apuce si sa scuture mingea, dezvoltandu-si astfel abilitatile motrice fine. = Textura 3D in relief Pe suprafata mingii exista o textura 3D in relief cu forme, numere, litere si note muzicale, ce pot imbunatati perceptia tactila a copilului. - Lumini incantatoare Luminile colorate se aprind intermitent pe ritmul muzicii, ceea ce poate stimula dezvoltarea vizuala a copilului. Nerecomandat copiilor mai mici de 6 luni. Necesita 3 baterii tip buton AG13/LR44 de 1,5V (incluse).

Minge,sunete,lumini,Momki

50,00 Lei
36,60 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Jucarie gasca,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Muzica ritmata, limbajul si actiunile vesele si nostime ale gascanului dansator - acest personaj amuzant si interesant - ofera vivacitate jocului interactiv. Jocul il poate invata pe copil sa iubeasca animalele si sa fie bun cu cei din jur. Functia de miscare universala il poate determina pe copil sa se tarasca, sa mearga si sa urmareasca gascanul. Jucaria antreneaza coordonarea membrelor copilului si echilibrul sau corporal. Alaturi de ritmurile muzicale si de voce, miscarea corpului si postura de dans ii pot stimula copilului simtul imitarii si imaginatia. Miscarea pe ritmuri de hip-hop este interesanta si plina de viata, stimulandu-l pe copil sa danseze. -Dezvoltare motorie de baza Imitarea si urmarirea gascanului pot antrena abilitatile motorii de baza ale copilului si stimuleaza dezvoltarea muschilor. -imbogatirea cunostintelor Culturile diferitelor tari pot imbogati cunostintele copilului si ii pot cultiva in mod subtil calitatea culturala. -Influentele diferitelor culturi Muzica hip-hop poate atrage interesul si curiozitatea copilului, iar copilul o poate observa si indragi. -Abilitatea de imitare Miscarile de dans caracteristice muzicii hip-hop pot stimula dorinta copilului de a imita. -Cultivarea simtului muzicii Cultura si muzica hip-hop cu ritm deosebit ii pot dezvolta copilului simtul muzicii. Nerecomandat copiilor mai mici de 18 luni.

Jucarie gasca,sunete,lumini,Momki

95,00 Lei
71,11 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Puiul saltaret,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Fiecare perioada a copilului este una sensibila. Prin urmare, ar trebui sa incercam sa-i satisfacem nevoile si sa nu-l descurajam. Astfel, copilul poate invata mai mult, poate intelege si poate experimenta mai mult. in plus, copilul va va oferi surprize neasteptate si isi va arata potentialul extraordinar. Dezvoltare vizuala Urmarind gainusa saltareata, copilul isi poate imbunatati acuitatea vizuala. - Coordonarea mana-ochi Folosirea mainilor si ochilor in acelasi timp poate imbunatati coordonarea mana-ochi a copilului. - Dexteritate Actiunile de apasare si mentinere pot stimula dezvoltarea dexteritatii copilului. - Dezvoltare cognitiva Observarea si recunoasterea culorilor si formelor pot imbunatati abilitatile cognitive ale copilului. Nerecomandat copiilor mai mici de 6 luni.

Puiul saltaret,Momki

48,00 Lei
35,31 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Jucarie dentitie,div. modele,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Copilul poate sa auda vocile celorlalti inca de la nastere. Este sensibil la frecventele sonore si poate distinge voci, in special pe cea a mamei. Dupa 3 luni, copilul devine activ si intinde mainile pentru a atinge si apuca lucruri. Deplasarea mingii atrage atentia copilului si il poate determina sa mearga de-a busilea si sa o urmareasca. Stimuleaza dezvoltarea degetelor copilului, coordonarea mana-ochi si inteligenta. Dezvoltarea auzului Scuturati jucariile pentru redarea unor sunete clare, care pot imbunatati auzul copilului. Apasati butonul pentru a auzi sunete care pot stimula copilul. - Dezvoltarea simtului tactil Suprafata cu orificii poate stimula dezvoltarea simtului tactil al copilului. - Dezvoltarea dexteritatii Jucariile zornaitoare pot fi apasate, rasucite sau ciupite. Acestea pot antrena flexibilitatea degetelor copilului, pentru a-i imbunatati dexteritatea. - Dezvoltarea perceptiei vizuale Margelele care se misca in interiorul jucariilor pot stimula dezvoltarea perceptiei vizuale a copilului. Produs nerecomandat copiilor sub 3 luni.

Jucarie dentitie,div. modele,Momki

13,00 Lei
9,36 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Rata curcubeu,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Copilul construieste singur piramida. Se dezvolta coordonarea mana-ochi a copilului si simtul echilibrului. Formarea piramidei, culorile vii si diferitele forme circulare atrag atentia si curiozitatea copilului. Jocul cu ratusca pe piramida ajuta la antrenarea vazului, auzului si simtului tactil al copilului. Abilitatea de formare a piramidei ajuta la imbunatatirea coordonarii mana-ochi, la recunoasterea culorilor, dimensiunilor si greutatii, stimuland inteligenta. Asezarea treptelor piramidei curcubeu va declansa diferite sunete amuzante. Stimuleaza abilitatea de explorare a copilului. - Dezvoltarea simturilor Culorile vii, muzica linistitoare si atingerea ratustei il ajuta pe copil sa-si dezvolte simturile si sa creasca sanatos. - Dezvoltarea simtului recunoasterii Prin realizarea piramidei, se imbunatateste simtul numaratului, al ordonarii, al stivuirii, greutatii si spatiului. - Coordonare mana-ochi Pentru atingerea obiectivului, copilul are nevoie de coordonarea mana-ochi pentru a apuca, tine, stivui si construi. Aceasta va fi o fundatie folositoare pentru abilitatile viitoare de scriere, pentru pictat si orice alta activitate. Nerecomandat copiilor mai mici de 6 luni. Necesita 2 baterii „AAA” de 1,5 V (nu sunt incluse).

Rata curcubeu,sunete,lumini,Momki

74,00 Lei
55,29 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Autobuz,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Dezvolta capacitatea copilului de a recunoaste diferite forme, culori si animale. Copiii cu varste peste 18 luni pot distinge culori si sunt insetati de cunoastere. Este important sa folositi diferite obiecte pentru a antrena si a satisface nevoile copilului. - Dezvoltare senzoriala Culorile rosu, galben si verde din partea din fata a masinii il pot invata pe copil regulile de baza din trafic. Elefantul care se clatina si muzica placuta pot stimula dezvoltarea auditiva si vizuala a copilului. - Dezvoltare cognitiva invatati formele si culorile pieselor; transformati piesele in animale, potriviti si fixati piesele in autobuz pentru a auzi sunetele de animale corespunzatoare. - Dexteritate Copilul poate apasa pe piesa si o poate transforma intr-un animal, putandu-si astfel exersa flexibilitatea degetelor. Nerecomandat copiilor sub 18 luni. Necesita 3 baterii „AA” de 1,5 V (nu sunt incluse).

Autobuz,sunete,lumini,Momki

86,00 Lei
64,33 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Autobuz,forme de sortat,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Ajutati copilul sa-si dezvolte 5 abilitati principale. Jocuri diferite, distractie pe masura. Dupa varsta de un an si jumatate, copilul poate merge singur. Copilul este foarte activ si doreste sa invete si sa exploreze lucruri interesante; aceste dorinte trebuie satisfacute pe deplin. incercati sa-i satisfaceti nevoile zilnice de dezvoltare fizica si mentala, imbunatatindu-i abilitatile motrice de baza, abilitatile motrice fine, limbajul, perceptia si capacitatea de a interactiona. Autobuzul poate trece de la functionarea cu baterii la optiunea de impingere cu mana, antrenand coordonarea mana-ochi a copilului si stimuland abilitatile motrice de baza prin urmarirea jucariei si mersul de-a busilea. in plus, poate invata copilul sa imparta jucariile si bucuria cu micii lui tovarasi de joaca. Nerecomandat copiilor mai mici de 18 luni. Necesita 3 baterii „AA” de 1,5 V (nu sunt incluse).

Autobuz,forme de sortat,Momki

146,00 Lei
109,20 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Benzinarie,Clemmy

Contine 15 piese.

Benzinarie,Clemmy

61,90 Lei
47,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


1 2

1 2Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro