category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 




Produse/Pagina:

Jucarii Centre activitate

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa
1 2 3

Tren educativ,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. - Dexteritate Jucarie bebe tren educativ poate atrage atentia copilului. Apasarea pe butoanele si tastele trenului poate ajuta la exersarea flexibilitatii degetelor copilului. - Coordonare mana-ochi imbinarea pieselor poate exersa abilitatea copilului de a apuca lucruri cu mainile si coordonarea mana-ochi! - Dezvoltarea auzului Prin sunetele emise de tren, copilul poate invata sa distinga diferite sunete si sa-si exerseze auzul! - Exercitiu de stivuire Stivuirea pieselor poate exersa coordonarea mana-ochi a copilului si ii poate imbunatati rabdarea si concentrarea. Piesele stivuite il pot ajuta pe copil sa invete si sa recunoasca ce inseamna echilibrul si relatiile cauzale dintre lucruri. - Perceptia senzoriala Culorile pieselor se potrivesc cu cele ale unor fructe, iar formele acestora se potrivesc cu forma trenului. Prin functia cognitiva de intrebari si raspunsuri, copilul poate invata mai multe animale; diversele sunete dinamice pot satisface dorinta de cunoastere a copilului. Produs nerecomandat copiilor sub 18 luni.

Tren educativ,sunete,lumini,Momki

92,00 Lei
68,73 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Puiul saltaret,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Fiecare perioada a copilului este una sensibila. Prin urmare, ar trebui sa incercam sa-i satisfacem nevoile si sa nu-l descurajam. Astfel, copilul poate invata mai mult, poate intelege si poate experimenta mai mult. in plus, copilul va va oferi surprize neasteptate si isi va arata potentialul extraordinar. Dezvoltare vizuala Urmarind gainusa saltareata, copilul isi poate imbunatati acuitatea vizuala. - Coordonarea mana-ochi Folosirea mainilor si ochilor in acelasi timp poate imbunatati coordonarea mana-ochi a copilului. - Dexteritate Actiunile de apasare si mentinere pot stimula dezvoltarea dexteritatii copilului. - Dezvoltare cognitiva Observarea si recunoasterea culorilor si formelor pot imbunatati abilitatile cognitive ale copilului. Nerecomandat copiilor mai mici de 6 luni.

Puiul saltaret,Momki

48,00 Lei
35,31 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Set 24 cuburi,Clemmy

Setul contine 24 cuburi moi, frumos mirositoare si sigure pentru micutul dumneavoastra. Cel mic isi va dezvolta coordonarea cu aceste cuburi minunate.

Set 24 cuburi,Clemmy

82,90 Lei
63,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Centru activitati cu unelte,Clemmy

Un banc de lucru cu ciocan, surubelnita, cheie, cuie si suruburi face inima celor mai mici constructori sa tresalte. Bancul de lucru este o cutie practica, este un instrument care poate fi luat oriunde. Indemanarea si coordonarea mana-ochi sunt promovate.

Centru activitati cu unelte,Clemmy

62,90 Lei
47,17 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Garajul lui Mickey,centru activitati,Clemmy

Centrul de activitati Garajul lui Mickey este un garaj electronic si interactiv cu 2 masini Baby Mickey si Baby Minnie incluse in pachet. Are efecte de sunet distactive. Are doua butoane interactive si sesizeaza miscarea ascensorului si a barierei. Are multe activitati mecanice: rolele de spalat masina se rotesc, ascensorul merge in sus si in jos, bariera se deschide sa lase masinile in si afara din garaj.

Garajul lui Mickey,centru activitati,Clemmy

177,90 Lei
136,98 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Volanul vesel,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Dezvolta abilitatea de imitare si spiritul de observatie al copilului. La varsta de 18 luni, copilul vrea sa imite: vrea sa vorbeasca si sa se poarte ca un adult si imita sunete de animale. - Abilitatea de imitare Jucandu-se cu volanul, copilul poate imita condusul masinii. - Dezvoltarea spiritului de observatie Copilul poate observa si explora lucruri, jucandu-se cu butoanele de pe volan. - Dezvoltarea perceptiei Copilul poate invata cum sa controleze directia, rotind volanul la 360 de grade si balansandu-l in sus si in jos. - Dexteritate invartirea, apasarea, mutarea si rasucirea butonului sau a volanului pot antrena abilitatile motrice fine al copilului. - Dezvoltarea auzului Sunetul muzicii, claxonul, pornirea si rotatia motorului pot stimula dezvoltarea auzului copilului. Nerecomandat copiilor sub 18 luni. Necesita 2 baterii „AA” de 1,5 V (nu sunt incluse).

Volanul vesel,sunete,lumini,Momki

71,00 Lei
52,65 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Minge activitati bebe,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Copilul cu varsta de 6 luni devine mai activ. Rostogolirea si miscarea jucariilor pot atrage atentia copilului. Mersul de-a busilea, urmarirea, apasarea, impingerea, tinerea jucariilor si intinderea mainilor pot exersa atat abilitatile motrice de baza ale copilului, cat si dexteritatea. Dezvoltarea auzului Muzica placuta si sunetele de animale pot stimula dezvoltarea auzului copilului. - Dezvoltarea abilitatilor motrice Mingea ajuta la exersarea grupelor de muschi ale copilului si ii poate starni curiozitatea. - Dezvoltarea tactila Actiunile de atingere, apasare, impingere sau tinere a mingii pot intari perceptia tactila a copilului. - Dezvoltarea vizuala Diferitele culori si modele pot stimula dezvoltarea vizuala a copilului. - Dezvoltarea cognitiva Mingea il poate invata pe copil despre diferite animale si culori. - Coordonare mana-ochi Copilul poate urmari mingea pentru a exersa mersul de-a busilea si isi poate imbunatati coordonarea mana-ochi. Nerecomandat copiilor mai mici de 6 luni. Necesita 3 baterii „AA” de 1,5 V (nu sunt incluse).

Minge activitati bebe,Momki

145,00 Lei
108,69 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Vehicule bebe,div. mod,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. - Perceptie senzoriala Copilul invata diferite culori si tipuri de vehicule, care il pot antrena sa invete lucruri noi si ii pot stimula dezvoltarea vizuala. - Coordonare mana-ochi Jocul cu vehiculele si impingerea lor inainte pot antrena coordonarea mana-ochi a copilului. Cand copilul urmareste masinile in miscare, isi poate dezvolta forta musculara si isi poate imbunatati flexibilitatea si coordonarea mersului. - Sensibilitate la lucrurile subtile Distingeti intre vehiculele cu functii diferite - Abilitate de observare impingeti masina pentru a se misca; observati diferitele functii ale masinii si invatati partile componente ale acesteia si modul ei de functionare. Toate acestea pot imbogati cunostintele copilului in diferite domenii de utilizare a masinilor, cum ar fi ingineria, agricultura si salubrizarea. Produs nerecomandat copiilor sub 18 luni.

Vehicule bebe,div. mod,Momki

27,00 Lei
20,35 Lei
TVA inclus
In stoc


Minge,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Minge amuzanta si sclipitoare, preferata copiilor isteti. Un copil cu varsta peste 6 luni isi dezvolta de timpuriu miscarile motrice de baza si abilitatile motrice fine ale mainii. Copilul devine activ; este atras cel mai mult de jucariile care se rostogolesc, pentru ca acestea il determina sa se tarasca si sa le urmareasca, antrenandu-i miscarile de baza. Copilul se intinde, atinge, impinge, tine, apuca si scutura jucariile, pentru a-si dezvolta abilitatile motrice fine ale mainii. - Apucarea orificiilor Designul cu 5 orificii pentru degete il ajuta pe copil sa apuce si sa scuture mingea, dezvoltandu-si astfel abilitatile motrice fine. = Textura 3D in relief Pe suprafata mingii exista o textura 3D in relief cu forme, numere, litere si note muzicale, ce pot imbunatati perceptia tactila a copilului. - Lumini incantatoare Luminile colorate se aprind intermitent pe ritmul muzicii, ceea ce poate stimula dezvoltarea vizuala a copilului. Nerecomandat copiilor mai mici de 6 luni. Necesita 3 baterii tip buton AG13/LR44 de 1,5V (incluse).

Minge,sunete,lumini,Momki

50,00 Lei
36,60 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Rata curcubeu,sunete,lumini,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Copilul construieste singur piramida. Se dezvolta coordonarea mana-ochi a copilului si simtul echilibrului. Formarea piramidei, culorile vii si diferitele forme circulare atrag atentia si curiozitatea copilului. Jocul cu ratusca pe piramida ajuta la antrenarea vazului, auzului si simtului tactil al copilului. Abilitatea de formare a piramidei ajuta la imbunatatirea coordonarii mana-ochi, la recunoasterea culorilor, dimensiunilor si greutatii, stimuland inteligenta. Asezarea treptelor piramidei curcubeu va declansa diferite sunete amuzante. Stimuleaza abilitatea de explorare a copilului. - Dezvoltarea simturilor Culorile vii, muzica linistitoare si atingerea ratustei il ajuta pe copil sa-si dezvolte simturile si sa creasca sanatos. - Dezvoltarea simtului recunoasterii Prin realizarea piramidei, se imbunatateste simtul numaratului, al ordonarii, al stivuirii, greutatii si spatiului. - Coordonare mana-ochi Pentru atingerea obiectivului, copilul are nevoie de coordonarea mana-ochi pentru a apuca, tine, stivui si construi. Aceasta va fi o fundatie folositoare pentru abilitatile viitoare de scriere, pentru pictat si orice alta activitate. Nerecomandat copiilor mai mici de 6 luni. Necesita 2 baterii „AAA” de 1,5 V (nu sunt incluse).

Rata curcubeu,sunete,lumini,Momki

74,00 Lei
55,29 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Autobuz,forme de sortat,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Ajutati copilul sa-si dezvolte 5 abilitati principale. Jocuri diferite, distractie pe masura. Dupa varsta de un an si jumatate, copilul poate merge singur. Copilul este foarte activ si doreste sa invete si sa exploreze lucruri interesante; aceste dorinte trebuie satisfacute pe deplin. incercati sa-i satisfaceti nevoile zilnice de dezvoltare fizica si mentala, imbunatatindu-i abilitatile motrice de baza, abilitatile motrice fine, limbajul, perceptia si capacitatea de a interactiona. Autobuzul poate trece de la functionarea cu baterii la optiunea de impingere cu mana, antrenand coordonarea mana-ochi a copilului si stimuland abilitatile motrice de baza prin urmarirea jucariei si mersul de-a busilea. in plus, poate invata copilul sa imparta jucariile si bucuria cu micii lui tovarasi de joaca. Nerecomandat copiilor mai mici de 18 luni. Necesita 3 baterii „AA” de 1,5 V (nu sunt incluse).

Autobuz,forme de sortat,Momki

146,00 Lei
109,20 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Testoasa cu 15 cuburi,Clemmy

Continutul pachetului: 15 cuburi. Cuburile Clemmy moi si frumos mirositoare, sunt primele cuburi de constructie recomandate de la cea mai frageda varsta. Sunt perfecte pentru palpare (dezvolta simtul tactil), pentru construit si pentru joaca in totala siguranta, fara grija ca cel mic s-au putea rani in vreun fel. In lumea Clemmy veti gasi o multime de pesonaje si accesorii - tot ce aveti nevoie pentru a va intretine si bucura copilul. Materiarele folosite pentru fabricarea acestui produs sunt non toxice, iar cuburile pot fi spalate. Culorile sau continutul pachetului pot varia fata de imaginea ilustrata pe cutie. Pastrati ambalajul pentru viitoare referiri.

Testoasa cu 15 cuburi,Clemmy

82,90 Lei
63,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Constructii amuzante,40pcs,Clemmy

Un set de joaca bogat pentru micii producatori, carora le place sa faca si sa refaca. Deci, mai multe caramizi, un camion cu o remorca pe care sa construiasca, un buldozer si doua personaje supercolorate pentru a stimula creativitatea si indemanarea. Gratie autocolantului educational copiii pot invata primele numere cu o foarte mare usurinta.

Constructii amuzante,40pcs,Clemmy

123,90 Lei
94,90 Lei
TVA inclus
In stoc


Parc de distractii,16 pcs,Clemmy

Setul contine16 cuburi moi + accesorii, frumos mirositoare si sigure pentru micutul dumneavoastra. Include: Un Personaj Un Tobogan Un Leagan Cel mic isi va dezvolta coordonarea cu aceste cuburi minunate.

Parc de distractii,16 pcs,Clemmy

61,90 Lei
47,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Benzinarie,Clemmy

Cuburile Clemmy moi si frumos mirositoare, sunt primele cuburi de constructie recomandate de la cea mai frageda varsta. Sunt perfecte pentru palpare (dezvolta simtul tactil), pentru construit si pentru joaca in totala siguranta, fara grija ca cel mic s-au putea rani in vreun fel. In lumea Clemmy veti gasi o multime de pesonaje si accesorii - tot ce aveti nevoie pentru a va intretine si bucura copilul. Materiarele folosite pentru fabricarea acestui produs sunt non toxice, iar cuburile pot fi spalate. Culorile sau continutul pachetului pot varia fata de imaginea ilustrata pe cutie. Daca nu ai combustibil suficient in masina ta, intra la o statie de benzinarie si fa plinul! Copii pot construi propria lor benzinarie din cuburile de constructii moi Clemmy, care astfel va fi o locatie perfecta pentru joaca. Parcheaza cu vehiculul Clemmy la statie, si umple rezervorul cu benzina. Nu uita sa platesti! Copii pot dezvolta dexteritatea manuala si creativitatea cu ajutorul cuburilor de constructii moi si complet sigure. Continutul setului Benzinarie - 18 elemente de constructie.

Benzinarie,Clemmy

61,90 Lei
47,92 Lei
TVA inclus
In stoc


Ferma,9 piese,Clemmy

Setul contine 9 piese (7 cuburi si 2 figurine) moi, frumos mirositoare si complet sigure pentru micuti. Cutia robusta din material plastic este perfecta pentru depozitarea lor. Capacul cutiei poate fi folosit si ca baza de constructie. Cuburile ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana inca de la cea mai frageda varsta.

Ferma,9 piese,Clemmy

71,90 Lei
55,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Cutie cu forme de sortat,18 pcs,Clemmy

Continutul pachetului: 18 cuburi . Cuburile Clemmy moi si frumos mirositoare, sunt primele cuburi de constructie recomandate de la cea mai frageda varsta. Sunt perfecte pentru palpare (dezvolta simtul tactil), pentru construit si pentru joaca in totala siguranta, fara grija ca cel mic s-au putea rani in vreun fel. In lumea Clemmy veti gasi o multime de pesonaje si accesorii - tot ce aveti nevoie pentru a va intretine si bucura copilul. Materiarele folosite pentru fabricarea acestui produs sunt non toxice, iar cuburile pot fi spalate. Culorile sau continutul pachetului pot varia fata de imaginea ilustrata pe cutie. Pastrati ambalajul pentru viitoare referiri.

Cutie cu forme de sortat,18 pcs,Clemmy

82,90 Lei
63,92 Lei
TVA inclus
In stoc


Autobuz Minnie cu cuburi,Clemmy

Continutul pachetului: 10 cuburi si 2 figurine . Cuburile si figurinele sunt moi, frumos mirositoare si sigure pentru micutul dumneavoastra, fabricate din materiale non-toxice. Cel mic isi va dezvolta coordonarea cu aceste cuburi minunate.

Autobuz Minnie cu cuburi,Clemmy

131,90 Lei
101,90 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Statie de tren,30 pcs,Clemmy

Cuburile Clemmy moi si frumos mirositoare, sunt primele cuburi de constructie recomandate de la cea mai frageda varsta. Sunt perfecte pentru palpare (dezvolta simtul tactil), pentru construit si pentru joaca in totala siguranta, fara grija ca cel mic s-au putea rani in vreun fel. In lumea Clemmy veti gasi o multime de pesonaje si accesorii - tot ce aveti nevoie pentru a va intretine si bucura copilul. Materiarele folosite pentru fabricarea acestui produs sunt non toxice, iar cuburile pot fi spalate. Culorile sau continutul pachetului pot varia fata de imaginea ilustrata pe cutie. Include: Tren 35 de piese: 3 figurine si multe accesorii: locomotive, vagoane, sine, poduri, treceri de cale ferata, lumini de trafic, etc. Greutate: 649 g

Statie de tren,30 pcs,Clemmy

172,90 Lei
129,90 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Jucarie dentitie,div. modele,Momki

Raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Copilul poate sa auda vocile celorlalti inca de la nastere. Este sensibil la frecventele sonore si poate distinge voci, in special pe cea a mamei. Dupa 3 luni, copilul devine activ si intinde mainile pentru a atinge si apuca lucruri. Deplasarea mingii atrage atentia copilului si il poate determina sa mearga de-a busilea si sa o urmareasca. Stimuleaza dezvoltarea degetelor copilului, coordonarea mana-ochi si inteligenta. Dezvoltarea auzului Scuturati jucariile pentru redarea unor sunete clare, care pot imbunatati auzul copilului. Apasati butonul pentru a auzi sunete care pot stimula copilul. - Dezvoltarea simtului tactil Suprafata cu orificii poate stimula dezvoltarea simtului tactil al copilului. - Dezvoltarea dexteritatii Jucariile zornaitoare pot fi apasate, rasucite sau ciupite. Acestea pot antrena flexibilitatea degetelor copilului, pentru a-i imbunatati dexteritatea. - Dezvoltarea perceptiei vizuale Margelele care se misca in interiorul jucariilor pot stimula dezvoltarea perceptiei vizuale a copilului. Produs nerecomandat copiilor sub 3 luni.

Jucarie dentitie,div. modele,Momki

71,00 Lei
52,21 Lei
TVA inclus
In stoc


1 2 3

1 2 3



Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro

 

Jocuri Online YouTube Download Filme Porno