category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 Filtre

Filtre


Produse/Pagina:

Gadget Smart Home

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

Adaptor Smart 'Momit Cool Starter Kit' cu control Smartphone AC/Termostat

Descriere Produs: Controleaza temperatura din acasa oricand de oriunde oferindu-i aparatului tau de aer conditionat o conexiune la internet, astfel incat il poti gestiona de oriunde de pe orice dispozitiv ( smartphone, tableta, PC, Mac). 100% COMPATIBIL cu toate aparatele de aer conditionat care functioneaza cu telecomanda IR. Pachetul contine Momit Cool, transmitatorul ce comunica cu aparatul de aer conditionat, si Momit Gateway, modulul ce conecteaza dispozitivul Momit Cool la internet prin intermediul routerului tau. Caracteristici -Control din App: Uita de telecomanda, controleaza A/C din aplicatia Cool de pe orice smartphone -Inteligent: Invata din obiceiurile tale pentru a asigura economii si un nivel maxim de confort -Stick and go: Trebuie doar sa lipesti capsula pe A/C si sa conectezi gateway-ul la router. Atat! -Bugetul meu: Cu aceasta functie poti seta un buget lunar pentru a optimiza consumul de energie -Racire si incalzire: Poti controla A/C atat pe regim de racire cat si de incalzire. Esti in control! -Conectare la Internet: Momit Cool se conecteaza la internet prin gateway. Astfel controlezi temperatura de oriunde. -Programare- Poti sa programezi dispozitivul in functie de calendarul tau pentru a optimiza consumul. -Geolocatie: Momit Cool porneste/opreste A/C bazat pe locatia ta, ca sa te poti bucura de temperatura ideala cand ajungi acasa. Fara fir: momit Cool functioneaza cu baterii. Temperatura si umiditate: Masoara temperatura si umiditatea, oferind statistici avansate si posibilitati de control. Prognoza meteo: Ofera starea vremeii pe o perioada de 7 zile. Statistici: Poti verifica statisticile privind consumul de energie prin aplicatia Momit Cool. Detalii tehnice: momit cool -Fara fir -Senzori de temperatura si umiditate -Precizia temperaturii +/- 0.3ºC -Infrarosu -Dimensiuni: 85x90x33mm -Greutate: 60g momit Gateway -Input 5V (USB) -Fara fir -Afisaj LED -Interfata Ethernet -Dimensiuni: 70x42x20mm -Greutate: 40g

Adaptor Smart 'Momit Cool Starter Kit' cu control Smartphone AC/Termostat

649,90 Lei
584,91 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Kit Smart Home All in One, CV More

Un pachet de cinci (5) dispozitive smart pentru reducerea consumului de energie, marirea securitatii si îmbunatatirea vietii tale contidiene! 

CVMORE Smart Home este un sistem inovator care iti permite sa administrezi pana la 250 de dispozitive CVMORE Smart controlate printr-o singura unitate centrala (Gateway-ul). CVMORE Smart Gateway este dotat cu un modul de comunicare ZigBee, ce a fost creat special pentru transferul de date si este cel mai des întalnit la retele pe baza de senzori wireless de tipul celor din sistemele de automatizare a locuintelor sau de coordonare a masinariilor industriale. Aceasta particularitate face din sistemul CVMORE Smart Home una dintre cele mai flexibile solutii pentru locuinta de pe piata! In plus, este Plug & Play! Pur si simplu acceseaza aplicatia CVMOREhome (Android & Iphone) si conecteaza dispozitivele în doar câteva minute. 

Tine-ti proprietatea sub control de la distanta, oricand si oriunde!Beneficii:

-Controlul consumului: Stabileste-ti propriul standard de consum si economiseste bani si resurse.

-Comfort: Creeaza conditiile ideale de temperatura&lumina pentru nevoile tale.

-Automatizare: Programeaza-ti dispozitivele si creeaza-ti propriile „scenarii” functionale

-Securitate: Mareste securitatea locuintei tale si fii informat instant prin telefonul mobil /tableta asupra oricarei probleme de securitate.

-Temperatura: Monitorizeaza si controleaza de la distanta temperatura spatiului tau.

Kit Smart Home All in One, CV More

1.344,00 Lei
1.209,60 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro