category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Carti Psihologia copilului

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

PIXI. NUMARAM SI NE JUCAM

Seria Pixi este alcatuita din carticele educative care se adreseaza copiilor intre 3-7 ani. Cu desene atractive si text pe intelesul copiilor, carticelele prezinta aventurile unui spiridus, Pixi, si ale prietenilor sai, animalele din padure. Intr-o forma simpla si mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informatii de cultura generala si nu numai. Fiecare carticica se incheie cu un joc care sa-i ajute pe copii sa-si insuseasca informatiile importante.

PIXI. NUMARAM SI NE JUCAM

3,90 Lei
2,73 Lei
TVA inclus
stoc limitat


MAINI CUMINTI. COPILUL MEU AUTIST

Ana Dragu a aflat ca baietelul ei sufera de autism cand acesta avea doi ani. De atunci, s-a documentat continuu si s-a implicat activ in recuperarea lui. Avand la baza experienta familiei lor, Maini cuminti spune povestea lui Sasa, de la diagnosticare pana in prezent, cu toate incertitudinile si temerile, dar si cu bucuriile si progresele facute pas cu pas. Mama si fiul invata treptat sa comunice unul cu altul si se plimba ore in sir noaptea pentru ca baiatul are insomnii severe. Ana ii canta "La multi ani" pe muteste fiindca el are auz absolut si percepe diferit sunetele. Impreuna cu Maria, cea care il insoteste la gradinita, Sasa plimba timp de cativa ani un balon invizibil prin oras, iar Aria, sora lui mai mare, stie cum sa-i fie mereu alaturi. In urma sedintelor de recuperare, el invata sa scrie si sa citeasca la varsta de cinci ani si este integrat cu succes la scoala.

MAINI CUMINTI. COPILUL MEU AUTIST

25,90 Lei
19,43 Lei
TVA inclus
stoc limitat


TRUCURI PSIHOLOGICE PENTRU PARINTI (9-12 ANI)

Traducere de Andra Hancu si Gabriel Chescu. Ce puteti face in cazul in care copilul dumneavoastra este dependent de calculator, jocuri video sau telefonul mobil? La ce virsta e bine sa incepeti sa-i dati bani de buzunar? Cum il puteti ajuta sa scape de anxietate? Cum il determinati sa nu va mai minta? Aceasta carte ofera sfaturi practice pentru rezolvarea principalelor probleme cu care se confrunta parintii preadolescentilor. De la orele de somn pina la alimentatie, de la iesirile cu prietenii pina la viata de familie, pentru fiecare tema sint propuse trucuri psihologice simple, cu ajutorul carora puteti sa le asigurati copiilor dumneavoastra o dezvoltare echilibrata si sa-i pregatiti pentru perioada dificila a adolescentei.

TRUCURI PSIHOLOGICE PENTRU PARINTI (9-12 ANI)

26,90 Lei
20,18 Lei
TVA inclus
stoc limitat


INTELIGENTA EMOTIONALA A COPIILOR. JOCURI SI RECOMANDARI PENTRU UN EQ RIDICAT...

Traducere de Paul Aneci si Andra Hancu Inteligenta emotionala (EQ), reprezentata de abilitatile emotionale si sociale, este considerata la fel de importanta ca inteligenta cognitiva (IQ) si poate fi stimulata la orice virsta. Volumul propune o gama larga de jocuri si activitati pentru dezvoltarea abilitatilor specifice inteligentei emotionale: empatia, integrarea intr-un grup, bunele maniere, perseverenta, controlul emotiilor etc. Cu ajutorul acestor jocuri, copiii dumneavoastra vor invata sa comunice mai bine cu ceilalti, sa devina mai adaptabili si mai increzatori in propriile forte si sa depaseasca momentele dificile. Din cuprins: Incurajarea empatiei si a preocuparii pentru ceilalti • Gindirea realista • Optimismul: un antidot pentru depresie si rezultate dezamagitoare • Abilitatile conversationale • Beneficiile si importanta umorului • Relatiile de prietenie • Perseverenta si efortul • Asumarea si depasirea esecurilor • Programe ce pot stimula inteligenta emotionala

INTELIGENTA EMOTIONALA A COPIILOR. JOCURI SI RECOMANDARI PENTRU UN EQ RIDICAT...

36,90 Lei
27,68 Lei
TVA inclus
In stoc


CUM SA FORMEZI CARACTERUL COPIILOR

De multe ori ii auzim pe parintii care se confrunta cu probleme intrebandu-se: "De ce copilul nu face ce-i spun eu?", "Cand va invata sa ma asculte?", "Oare va ajunge vreodata sa faca alegeri mai bune?". Asemenea intrebari arata ca parintii asteapta de la copiii lor sa identifice singuri modul in care pot sa evolueze si sa-si formeze caracterul. Daca doriti sa aveti un copil echilibrat, capabil sa ia decizii corecte in ceea ce-l priveste, trebuie sa va implicati in fiecare etapa a dezvoltarii lui. Povestile, strategiile si recomandarile prezentate in volum va ajuta sa deveniti "coechipieri" ai copilului dumneavoastra si sa-l invatati sa devina independent si responsabil.

CUM SA FORMEZI CARACTERUL COPIILOR

24,90 Lei
18,68 Lei
TVA inclus
stoc limitat


CELE 7 MEDALII ALE SUCCESULUI

Astazi, din ce in ce mai multi parinti sunt interesati de dezvoltarea emotionala a copiilor lor. Tuturor acestora, autorii le propun sfaturi si idei de activitati ce pot fi desfasurate impreuna cu copiii, concepute pentru a-i ajuta pe parinti sa dezvolte sapte calitati ale celor mici, corespunzatoare celor sapte medalii: curajul de a vorbi in public, cooperarea, curiozitatea, rabdarea, creativitatea, perseverenta si empatia. Activitatile prezentate se sprijina pe o serie de poezii si povestiri bogat ilustrate.

CELE 7 MEDALII ALE SUCCESULUI

24,90 Lei
18,68 Lei
TVA inclus
stoc limitat


ADOPTIA SI ATASAMENTUL COPIILOR SEPARATI DE PARINTII BIOLOGICI

Elaborat pornind de la o cercetare nationala volumul valorifica experienta autoarei in domeniul protectiei copilului si implicarea sa directa intr-o serie de studii privitoare la adoptie. Sunt tratate aspecte legate nemijlocit de asistenta sociala si protectia copilului precum si implicatiile psihologice pe care abandonul si adoptia le au asupra copilului a parintilor biologici si a celor adoptivi. Partea teoretica in care o atentie speciala este acordata cadrului si procedurilor legale romanesti si internationale legate de adoptie este completata de sfaturi practice pentru cei care doresc sa adopte. Adresata profesionistilor din directiile generale de protectia copilului studentilor de la asistenta sociala numeroaselor ONG-uri care se ocupa de adoptii lucrarea este o sursa de informatii la zi in acord cu teoriile si practicile curente si constituie un reper in bibliografia autohtona in domeniu.

ADOPTIA SI ATASAMENTUL COPIILOR SEPARATI DE PARINTII BIOLOGICI

36,90 Lei
27,68 Lei
TVA inclus
stoc limitat


PSIHOLOGIA DESENULUI LA COPIL

Dezvoltarea masiva si rapida a psihologiei in Romania de dupa 1990 a pus in atentie un domeniu neglijat pe nedrept si cu urmari dramatice: psihologia copilului. in acest context, prezenta lucrare, dedicata desenului ca mijloc de comunicare al copilului care nu stapaneste suficient de bine limba, acopera o lacuna majora in cultura psihologica romaneasca. Tinzand spre exhaustiv, Psihologia desenului la copil evidentiaza principalele probleme psihologice asociate fenomenului. Astfel, capitolul I si cel de-al doilea ofera cadrul general, istoria studiilor desenului, date despre descrierea si interpretarea sa, precum si particularitatile sale culturale. Capitolul al treilea prezinta probele clasice care folosesc desenul, iar ultimele patru capitole sunt dedicate relatiei dintre desen si psihopatologie, precum si raportului dintre desen si computer. Adevarat tratat de psihologia desenului, cartea de fata se adreseaza studentilor la psihologie, psihologilor care se ocupa de copii, precum si psihoterapeutilor de toate nuantele.

PSIHOLOGIA DESENULUI LA COPIL

45,00 Lei
29,25 Lei
TVA inclus
stoc limitat


COPILARIA SI ADOLESCENTA. PROVOCARI ACTUALE IN PSIHOLOGIA EDUCATIEI SI DEZVOLTARII

Numeroase studii de psihologie si stiintele educatiei sustin ca o parte dintre problemele cu care se confrunta scoala in prezent sint generate de concentrarea exclusiva pe scopurile academice, pe abilitati. Elevii care nu pot obtine performante de nivel inalt isi pierd interesul si dezvolta comportamente dezadaptative sau se autoexclud din mediul scolar. Volumul analizeaza principalele probleme ale copilariei si adolescentei, precum experienta fricii, sexualitatea, dependenta de internet, preocuparea pentru aspectul fizic sau relatia parinte-copil, subliniind nevoia de reformare a scolii in directia adecvarii la nevoile actuale ale elevului. Elevul traieste intr-o societate caracterizata de multiple probleme, de schimbare si dezvoltare accelerata, iar adaptarea si integrarea cu succes in aceasta societate reprezinta provocari din ce in ce mai mari. Posibilele solutii propuse includ concentrarea scolii pe starea de bine a elevului, pe dezvoltarea afectelor pozitive si a strategiilor de coping, utilizarea umorului in educatie, sprijinirea elevului atit in descoperirea si dezvoltarea resurselor proprii, cit si in consolidarea responsabilitatii si a increderii in sine.

COPILARIA SI ADOLESCENTA. PROVOCARI ACTUALE IN PSIHOLOGIA EDUCATIEI SI DEZVOLTARII

46,90 Lei
35,17 Lei
TVA inclus
stoc limitat


RISCURILE PARENTINGULUI COMPETITIV

Educarea unui copil presupune descoperirea talentelor sale innascute si orientarea catre domenii profesionale in care sa le poata folosi. Insa pentru parintii competitivi nu este suficient. Ei sunt interesati de cele mai renumite universitati, unde concurenta este acerba, si incep sa-si pregateasca copiii chiar inainte de a intra la gradinita. Cei mici asculta Mozart, privesc cartonase cu diverse imagini sau litere si incep sa citeasca foarte devreme. Cand cresc, trebuie sa obtina note maxime la toate materiile si sa participe la cat mai multe activitati extrascolare si sunt pedepsiti daca nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Parentingul competitiv nu este insa intotdeauna benefic pentru copil, conducand de multe ori la delasare si chiar la depresie. Pornind de la studii de caz si de la marturiile unor tineri care au trecut printr-o astfel de experienta, volumul va arata cum sa-i ajutati pe copiii dumneavoastra sa-si pastreze increderea in sine si sa-si atinga potentialul maxim intr-o lume din ce in ce mai competitiva. Din cuprins: Parentingul competitiv a devenit o forta globala; Renuntati la fantezia despre cum ar trebui sa fie copiii; Parentingul si scolile competitive ii afecteaza pe copii; Ajutati-va copilul sa-si atinga potentialul; Spiritul competitiv distruge experienta parentingului; Ce fel de parinte competitiv sinteti?; Renuntati la ofensiva; Cum abordam afirmatiile negative despre sine; Cum alegem scoala.

RISCURILE PARENTINGULUI COMPETITIV

28,90 Lei
21,68 Lei
TVA inclus
stoc limitat


TULBURARILE DE COMPORTAMENT ALIMENTAR SI OBEZITATEA LA COPII SI ADOLESCENTI

"Obiectivul cartii este de a umple golurile de informatie din literatura de specialitate disponibila in limba romana prin abordarea terapeutica a tulburarilor de comportament alimentar la copii si adolescenti. Tratamentul acestor tulburari, in mod obisnuit, presupune mobilizarea unei intregi echipe de specialisti care poate include, in afara de psihologul clinician, un medic pediatru, un internist (eventual endocrinolog sau cardiolog), un psihiatru, un dietetician si diferiti terapeuti, in functie de caz. Volumul se adreseaza tuturor acestor categorii de specialisti interesati de perspectiva psihologica a acestor tulburari si, in egala masura, parintilor si studentilor la psihologie si medicina. Parintii vor avea ocazia de a intelege rolul activ pe care il au de indeplinit in lupta cu tulburarea de alimentatie, iar cartea le va pune la dispozitie recomandari privind caile de actiune adecvate pe care ar putea sa le urmeze in cazul fiecarei tulburari in parte." (Ion Dafinoiu)

TULBURARILE DE COMPORTAMENT ALIMENTAR SI OBEZITATEA LA COPII SI ADOLESCENTI

37,00 Lei
27,75 Lei
TVA inclus
In stoc


TRUCURI PSIHOLOGICE PENTRU PARINTI. EDUCATIA ADOLESCENTILOR

Din cuprins: Ce este adolescenta?; Cand adolescenta rimeaza cu insolenta; Adolescentul meu e cuprins de melancolie; Autoritatea si regulile: mai au adolescentii nostri nevoie de ele?; Importanta prieteniei in adolescenta; De ce adolescentul meu e atat de delasator? Cum il pot face sa-si asume responsabilitati?; Tulburari de alimentatie la adolescenti; Divortul si familia recompusa

TRUCURI PSIHOLOGICE PENTRU PARINTI. EDUCATIA ADOLESCENTILOR

26,90 Lei
20,18 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro

 

Jocuri Online YouTube Download Filme Porno