TEHNOLOGII GENERALE DE PRELUCRARE A CARNII, PESTELUI, LAPTELUI, LEG SI FRUCT.CLS. A X A
DANA-IOANA ION
Cod produs: YCDP00267
sub 3 bucati in stoc
2800 Lei
Ultimele bucati
show language works.
Manualul a fost aprobat de Consiliul National pentru Aprobarea Manualelor, in urma licitntiei organizate de catre Unitatea de Coordonare a Proiectului Reformei Invatamantului Preuniversitar. Manualul este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de Ministerul Invatamdntului
Manualul a fost aprobat de Consiliul National pentru Aprobarea Manualelor, in urma licitntiei organizate de catre Unitatea de Coordonare a Proiectului Reformei Invatamantului Preuniversitar. Manualul este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de Ministerul Invatamdntului
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare

Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294

Transport Gratuit
Peste 100 RON

Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, leg si fruct.cls. a x a de Dana-ioana Ion
show language works.
Manualul a fost aprobat de Consiliul National pentru Aprobarea Manualelor, in urma licitntiei organizate de catre Unitatea de Coordonare a Proiectului Reformei Invatamantului Preuniversitar. Manualul este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de Ministerul Invatamdntului
Manualul a fost aprobat de Consiliul National pentru Aprobarea Manualelor, in urma licitntiei organizate de catre Unitatea de Coordonare a Proiectului Reformei Invatamantului Preuniversitar. Manualul este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de Ministerul Invatamdntului
ISBN | 978-606-528-137-0 |
An aparitie | 2012 |
Editura | CD Press |
Numar pagini | 104 |
Lungime (cm) | 28 |
Latime (cm) | 21 |
Cod Bare | 6420620003511 |
Autor | DANA-IOANA ION, TINCUTA CONDRUZ, VIOLETA TEODOR, IOANA BRANZARU |
BIC | BJ |
Materie | Diverse |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.