category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Carti Invatamant liceal

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa
1 2 3

GEOGRAFIE CAIETUL ELEVULUI CL A X A

Lucrarea reprezinta un auxiliar didactic, un suport de instruire menit sa ofere un real sprijin parcurgerii continuturilor cuprinse de programa scolara in vigoare. in realizarea acestui suport de instruire, s-a a avut in vedere curriculumul scolar de geografie pentru clasa a X-a in ansamblul sau (competente generale, valori si atitudini, competente specifice, continuturi ofertate, sugestiile metodologice), iar structura si continutul respecta sugestiile metodologice din programa de geografie - clasa a X-a, caietul putand fi utilizat impreuna cu oricare dintre manualele aprobate, aflate in circulatie.

GEOGRAFIE CAIETUL ELEVULUI CL A X A

15,00 Lei
12,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


MANUAL CLS. A IX-A - BIOLOGIE - SAM

Aprobat cu OMEdC Nr. 4177 din 02.07.2004

MANUAL CLS. A IX-A - BIOLOGIE - SAM

17,00 Lei
11,05 Lei
TVA inclus
stoc limitat


LB SI LIT ROM CL 10 GHID DE PREGATIRE - CIOCANIU

Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare si se constituie intr-un suport complet pentru pregatirea elevilor in vederea sustinerii examenului de Bacalaureat. Acest auxiliar mizeaza pe experienta la catedra a autorilor, urmarind structura manualelor scolare, precum si conceptia fiecarui nivel de studiu. Lucrarea se remarca prin: -stilul riguros si totodata familiar, incitant, captivant al prezentarii -integrarea coerenta, eficienta a notiunilor de istorie si teorie literara -testele de verificare pentru fiecare tip de text analizat, care permit, asadar, posibilitatea de evaluare si autoevaluare permanenta -exercitii "de parcurs" pentru fiecare text literar analizat, instituind o ipostaza activa, participativa a elevului, perceput ca "partener" in demersul analitic -teme stimulative de reflectie -repere biografice -sugestii bibliografice bogate Se adreseaza: -elevilor de liceu, fiind un instrument util atat pentru pregatirea individuala in vederea sustinerii examenului de Bacalaureat, cat si pentru participarea la concursuri si olimpiade scolare -profesorilor, raspunzand , ca rod al experientei concrete, la catedra, a autorilor, provocarilor permanente ale "partenerului" de la clasa.

LB SI LIT ROM CL 10 GHID DE PREGATIRE - CIOCANIU

24,90 Lei
19,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


1 2 3

1 2 3Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro