Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie
Panyik Gaborne
Cod produs: YECA00212
sub 3 bucati in stoc
4900 Lei
Reducere: 5%
4655 Lei
Ultimele bucati
Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati, pas cu pas, cum sa urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele in apreciata palinca si in lichioruri apetisante. Primul pas pentru obtinerea...
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare

Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294

Transport Gratuit
Peste 125 RON

Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie de Panyik Gaborne
Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati, pas cu pas, cum sa urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele in apreciata palinca si in lichioruri apetisante. Primul pas pentru obtinerea unei palinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru inceput sunt prezentate conditiile de cultura a fructelor, perioada optima de recoltare si prelucrare, descrierea pe larg a caracteristicilor soiurilor celor mai recomandate. In continuare, cititorilor li se dezvaluie intreaga tehnologie a obtinerii borhotului din fructe si a procesului de fermentatie. Un capitol aparte este rezervat prezentarii elementelor componente ale borhotului fermentat si a rolului acestora in obtinerea unor produse de calitate. Urmeaza descrierea detaliata a instalatiilor de distilare, prezentarea regulilor de utilizare si intretinere a acestora, precum si a conditiilor necesare depozitarii si maturarii palincii. N-au fost uitate metodele de verificare a produselor in curs de realizare si a celor finite, dar si eventualele defecte care pot aparea in procesul de fabricatie si procedeele de corectare a acestora. Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, intregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat in detaliu, ca in cazul palincii.
An aparitie | 2014 |
ISBN | 9786068527567 |
Editura | Casa |
Colectie | Hobby |
Autor | Panyik Gaborne |
Numar pagini | 103 |
Tip coperta | Paperback |
Lungime | 24 |
Latime | 17 |
Cod Bare | 9786068527567 |
UM Dimensiuni | cm |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.