RETETE VEGANE FARA FOC
LIGIA POP
Cod produs: YCV01543
nu este in stoc
Acest produs nu mai este la vanzare
La 36 de ani, Ligia Pop este autoarea a sapte carti: Pasi in lumea muzicii, Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie, Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos, Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa, Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari, precum si cartea de fata (acum,...
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare
Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294
Transport Gratuit
Peste 125 RON
Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Retete vegane fara foc de Ligia Pop
La 36 de ani, Ligia Pop este autoarea a sapte carti: Pasi in lumea muzicii, Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie, Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos, Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa, Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari, precum si cartea de fata (acum, la o noua editie), laureata in 2014 la etapa nationala a Gourmand World Cookbook Awards, in cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“.
Activeaza ca raw food chef (maestru bucatar specializat in hrana fara foc), este consultant in nutritie, sustine demonstratii culinare si organizeaza anual, la Bucuresti, Raw Generation Expo, care promoveaza in tara noastra un stil de viata sanatos. E gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ si „De vorba cu Ligia“. A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. Licentiata in muzica la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iasi, Ligia Pop este profesoara de pian. In aceasta a sasea editie, motivata de fulminantul succes al editarilor anterioare, cititorii au placuta surpriza de a gasi un numar sporit de informatii si retete, destinate nu doar celor care au ales „hrana vie“ ca stil de viata, ci tuturor doritorilor de a manca mai sanatos. Cele 101 retete raw, create de autoare potrivit gusturilor traditionale romanesti, demonstreaza, o data in plus, ca o alimentatie ce se bazeaza pe cruditati poate fi in egala masura una delicioasa, hranitoare, o reala delectare pentru simturi
Activeaza ca raw food chef (maestru bucatar specializat in hrana fara foc), este consultant in nutritie, sustine demonstratii culinare si organizeaza anual, la Bucuresti, Raw Generation Expo, care promoveaza in tara noastra un stil de viata sanatos. E gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ si „De vorba cu Ligia“. A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. Licentiata in muzica la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iasi, Ligia Pop este profesoara de pian. In aceasta a sasea editie, motivata de fulminantul succes al editarilor anterioare, cititorii au placuta surpriza de a gasi un numar sporit de informatii si retete, destinate nu doar celor care au ales „hrana vie“ ca stil de viata, ci tuturor doritorilor de a manca mai sanatos. Cele 101 retete raw, create de autoare potrivit gusturilor traditionale romanesti, demonstreaza, o data in plus, ca o alimentatie ce se bazeaza pe cruditati poate fi in egala masura una delicioasa, hranitoare, o reala delectare pentru simturi
ISBN | 9786065888562 |
Editura | Curtea Veche |
Autor | Ligia Pop |
Tip coperta | Paperback |
UM Dimensiuni | cm |
An aparitie | 2014 |
Lungime | 18.6 |
Latime | 24.6 |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.