Carnea uscata
GERD WOLFGANG SIEVERS
Cod produs: YLIB12956
sub 3 bucati in stoc
2500 Lei
Ultimele bucati
Acest trend al produselor preparate in casa este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky...
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare
Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294
Transport Gratuit
Peste 125 RON
Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Carnea uscata de Gerd Wolfgang Sievers
Acest trend al produselor preparate in casa este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depsit de mult ideea de conservare a carnii devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.
ISBN | 9786066490757 |
Autor | Gerd Wolfgang Sievers |
Colectie | Mancaruri si bauturi |
Editura | Mast |
An aparitie | 2017 |
Numar pagini | 153 |
Lungime | 20 |
Latime | 13 |
Cod Bare | 9786066490757 |
UM Dimensiuni | cm |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.