category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 




Produse/Pagina:

Carti Gastronomie

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa
1 2 3

JAMILA CUISINE

Povestea proiectului JamilaCuisine a inceput in 2012. Timizi si cu resurse minime, am purces in ceea ce urma sa se dovedeasca a fi cea mai frumoasa aventura din viata noastra de pana acum. Am muncit enorm, am mai si gresit, insa am continuat sa facem exact ce ne place mai mult: retete video, infatisate pas cu pas, pentru toti cei care ne urmaresc activitatea si ne indragesc. Desi intotdeauna voi va bucurati de retetele noastre in forma finala, in spatele acestora sta o munca pe care putini si-o pot imagina. Dar ce inseamna o reteta JamilaCuisine? O reteta JamilaCuisine presupune cel putin 20 de boluri de spalat, intre 6 si 12 ore de filmari, alte 12-16 ore de montaj si editare. in plus, o reteta video inseamna machiaj refacut adesea, bluzite si sorturi perfect calcate si o rabdare fara limite. Pe langa toate acestea, o reteta video necesita pasiune, multa daruire si o dragoste nemasurata pentru arta culinara. Cartea de fata reprezinta pentru noi un vis implinit. Ne-am dorit sa va putem oferi o varianta tiparita a celor mai apreciate retete si, fireste, suntem extrem de bucurosi ca am izbutit. Ce puteti gasi in aceasta carte? in primul rand, retete savuroase, usor de pus in practica si pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare facute dupa un retetar strict, nici creatiile unui bucatar renumit. Sunt retete ce pot fi gatite de oricine, retetele mamelor si ale bunicelor noastre, retete demne de a fi cunoscute de toata lumea si, nu in ultimul rand, retete care sa adune in jurul mesei intreaga familie.

JAMILA CUISINE

42,00 Lei
25,20 Lei
TVA inclus
In stoc


CARTE DE BUCATE

Dupa imensul succes din 1975 al Cartii de bucate pentru tinerele gospodine, cumparata de peste 250 000 de amatori ori fini cunoscatori ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit in 1983 cu o varianta imbogatita si cuprinzatoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase editii, si-a depasit propriul record de vanzari si, de aproape 30 de ani, e nelipsita din bucatariile noastre, hranindu-ne deopotriva simturile si nostalgiile.
Cartea Silviei Jurcovan, acum intr-o noua editie – nu una oarecare, ci una indelung dichisita si eleganta – imagineaza cu drag, cu truda, migala si stiinta un univers al aromelor si al gusturilor din copilaria si tineretea noastra, pe care le vom iubi intotdeauna.

CARTE DE BUCATE

53,00 Lei
32,86 Lei
TVA inclus
stoc limitat


CARTE DE BUCATE. EDITIE INTEGRALA

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala. Peste 1500 de retete: mai multe decat in oricare dintre editiile publicate din anii 1930 pana astazi. Intr-un volum "restaurat", astfel ca pretiosul, vechiul continut sa capete o forma editoriala moderna. Cea mai cunoscuta, cea mai longeviva, insasi cartea de bucate a romanilor - intr-o formula capabila nu numai sa va hraneasca nostalgiile, ci si sa va fie utila in urmatorii 50 de ani. Un amanunt. In editia de fata veti gasi informatii inedite despre cea care si-a publicat "Cartea de bucate" sub pseudonimul Sanda Marin.

CARTE DE BUCATE. EDITIE INTEGRALA

50,90 Lei
31,56 Lei
TVA inclus
In stoc


MENIUL PERFECT

O colectie fantastica, alcatuita din 52 de meniuri, câte unul pentru fiecare saptamâna a anului, pe care le poti combina în fiecare zi, în 140 000 de feluri diferite.

MENIUL PERFECT

129,90 Lei
80,54 Lei
TVA inclus
stoc limitat


SUCURI. SMOOTHIES SI ALTE BAUTURI DELICIOASE

Sucuri, smoothies si alte bauturi delicioase este un ghid ilustrat al celor mai imbietoare bauturi pe care le puteti prepara acasa.

In prima parte a cartii se prezinta pe larg echipamentul necesar pentru prepararea amestecurilor, cu sfaturi pretioase privind achizitionarea corecta a tuturor ustensilelor. Se ofera detalii privind fructele, legumele si alte ingrediente (de exemplu, alcool sau ciocolata - pentru adevaratele momente de relaxare si rasfat) care intra in componenta amestecurilor pe care le veti pregati. Accentul se pune  pe beneficiile pe care le au acestea pentru sanatate si felul in care ar trebui sa le combinati pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Retetele propriu-zise, grupate in partea a doua a cartii, sunt accesibile, simplu si rapid de preparat. Cartea este foarte practic organizata, pentru a putea gasi imediat retetele care v-ar putea fi de folos, de pilda daca dati o petrecere si aveti de gand sa va surprindeti placut invitatii sau daca celor mici li se face setesi vreti sa le oferiti pe loc un smoothie sanatos si racoritor, in locul sucurilor carbogazoase din comert, atat de nocive pentru sanatate.

Iar ilustratiile excelente va vor imbia sa incercati, rand pe rand, toate retetele!

Autoarea Suzannah Olivier, jurnalista si nutritionista, a scris multe lucrari pe teme de nutritie si sanatate, unele dintre ele ajungand bestselleruri. Amintim aici The Breast Cancer Prevention and Recovery Diet, Detox Manual, Fresh and Raw: Eat Your Way to Health and Vitality, What Should I Feed My Baby?, Food Medicine.

SUCURI. SMOOTHIES SI ALTE BAUTURI DELICIOASE

81,50 Lei
50,53 Lei
TVA inclus
stoc limitat


GATESTE CU MINE - FLORIN DUMITRESCU

Contrar asteptarilor, cartea aceasta nu este despre meseria de bucatar. Nu este despre restaurante, despre fine-dining, despre stele Michelin, retete elaborate sau plating minimalist. De aceasta data nu sunt in postura de jurat, mentor sau autoritate in domeniul culinar. Azi, aici, sunt doar un gurmand, iar dragostea mea pentru mancare este mai presus de pasiunea de a gati.

Am scris o carte despre mine, despre povestile si amintirile mele legate de preparatele pe care azi le gatesc acasa, cele care mi-au format gustul si cele care acum formeaza gustul copiilor mei. Pentru ca, inainte de toate, sunt un om, cu amintiri si visuri, iar veselia fetelor mele cand facem o paine impreuna sau zambetul sotiei mele cand pregatesc desertul care ii poarta numele nu se compara cu nimic.

Nu este o carte de bucate tipica. Nu este o insiruire de retete. Este mai degraba o carte despre povestile importante din viata mea, legate de diferite retete si preparate. De la mancarurile bunicii mele, cele cu care am crescut, la retete care mi-au marcat cariera, pana la preparatele care m-au facut sa inteleg cat de mult conteaza sa gatesti cu drag si din iubire.

Aceasta carte este povestea mea, spusa pe limbajul gustului si e pentru cei care gatesc acasa, din pasiune sau de nevoie, pentru cei care pun pe masa celor dragi bucati din sufletul lor…

GATESTE CU MINE - FLORIN DUMITRESCU

50,00 Lei
47,50 Lei
TVA inclus
stoc limitat


STUDIUL CHINA.CARTE DE BUCATE

Studiul China - Carte de bucate: Peste 120 de retete de preparate integrale, pe baza de legume si fructe: Plina de ponturi utile de substitutii, conservare a factorilor nutritivi si tranzitie la o alimentatie bazata pe plante, Studiul China - Carte de bucate iti arata cum sa iti transformi cu adevarat si vizibil starea de sanatate, si a ta, si a intregii familii, cu preparate delicioase, de care va veti indragosti si tu, si copiii.

STUDIUL CHINA.CARTE DE BUCATE

40,00 Lei
36,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


MARTHA STEWART. CURSURI DE GATIT

Manual de gatit pentru toti, de la incepatori la experti Peste 200 de retete, plus tehnici esentiale, cu explicatii despre: Cum sa faci o omleta Cum sa faci o friptura la gratar Cum sa gatesti si sa portionezi un curcan Cum sa faci risotto Cum sa faci supa de pui Cum sa faci creme brulee Cum sa gatesti un homar la aburi Cum sa faci gnocchi Cum sa posezi un somon intreg Cum sa faci sufleu de ciocolata Cum sa legi o friptura Cum sa faci sos bolognese Cum sa posezi oua Cum sa prepari legume la gratar Cum sa glazurezi un tort Cum sa transezi un pui Cum sa faci vinegreta Cum sa deglasezi o tigaie Cum sa faci friptura la cuptor Cum sa coci o placinta Cum sa faci cartofi prajiti Cum sa filetezi un peste Cum sa faci paste proaspete Cum sa faci bezea Cum sa faci fond Cum sa faci legume la tigaie Cum sa faci lasagna Cum sa faci un hamburger Cum sa faci o frittata Cum sa frigi o pulpa de miel Cum sa faci inghetata si sorbeturi

MARTHA STEWART. CURSURI DE GATIT

154,90 Lei
97,59 Lei
TVA inclus
stoc limitat


SUPER FOOD IN FIECARE ZI

Aceasta este cea mai personala carte pe care am scris o pana acum si, pentru a o alcatui, am intreprins o atenta calatorie in lumea sanatatii si a nutritiei. Folosindu-ma de ceea ce cunosc cel mai bine – o multime de retete culinare incredibile –, am speranta ca volumul de fata sa va ajute sa duceti o viata cat mai sanatoasa, fericita si implinita. Mancarea este facuta pentru a fi savurata, impartita cu altii, pentru a fi un motiv de sarbatoare, iar preparatele culinare sanatoase si hranitoare trebuie sa fie atragator colorate, delicioase si amuzante. Cartea cuprinde numeroase retete echilibrate, bogate, care va vor domoli foamea si va vor incanta papilele gustative. in plus, pentru ca am studiat intens tot ce tine de domeniul nutritiei, va asigur ca nu puteti gresi, indiferent ce ati alege de aici. Este de ajuns sa culegeti doar cateva idei din acest volum – ele va vor schimba felul in care va raportati la mancare, inarmandu-va cu informatiile de care aveti nevoie pentru a avea succes in domeniul culinar.

SUPER FOOD IN FIECARE ZI

94,00 Lei
56,40 Lei
TVA inclus
stoc limitat


BUCATARIA ROMANEASCA DE LA 1841 PANA ASTAZI EDITIA 2

Cartea de fata isi doreste a fi o calatorie prin toate zonele Romaniei, pentru a scoate la lumina gastronomia neaosa romaneasca, cu retete stravechi, desprinse din caietele prafuite ale bunicilor, pentru ca in final sa incheie aceasta incursiune cu delicioase retete ale bucatariei moderne, in care regasim influentele internationale. Pelerinajul culinar prin cele 8 zone ale tarii (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia si Oltenia) dezvaluie arta gatitului simplu, traditional, bazat pe recoltele pamantului si produsele obtinute cu munca in propria gospodarie, dar mestesugite cu farmec pitoresc, si invaluite de misterul traditiilor vechi. Volumul prezinta o bucatarie savuroasa, de cele mai multe ori cu aroma istorica, reunind retete din toate colturile tarii, structurate pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si Borsuri, Feluri principale, Garnituri, Sosuri si Deserturi, o carte care raspunde atat curiozitatii romanilor, cat si memoriei lor gustative.

BUCATARIA ROMANEASCA DE LA 1841 PANA ASTAZI EDITIA 2

20,90 Lei
16,72 Lei
TVA inclus
stoc limitat


SALATE. 365 DE RETETE PENTRU FIECARE ZI DIN AN

365 de retete ispititoare, potrivite pentru orice masa, ocazie sau stare de spirit. Din ianuarie pana in decembrie, gaseste o salata apetisanta pentru fiecare zi din an. De la salate usoare cu legume sau fructe de mare la gratar, la salate consistente cu carne si verdeturi, cartea de fata iti ofera retete delicioase, de la traditionalele Cobb sau Nicoise la interpretari contemporane ale retetelor consacrate.

SALATE. 365 DE RETETE PENTRU FIECARE ZI DIN AN

101,00 Lei
62,62 Lei
TVA inclus
stoc limitat


INGHETATE

O carte completa si utila ce te va invata o multime de retete de inghetate savuroase, care te vor incanta atat pe tine cat si pe musafirii tai.

INGHETATE

9,90 Lei
5,45 Lei
TVA inclus
stoc limitat


RETETE DIN CRUDITATI EDITIA 2

Pentru a avea o sanatate optima trebuie in primul rand sa ne alimentam sanatos. Alimentatia pe baza de cruditati inseamna a trai altfel, intr-un mod cu totul nou, inedit, inseamna a te bucura pe deplin de viata, de alimente, de roadele gradinii, de natura, de relatii frumoase, da, pentru ca faci economie mare de timp, esti mai sanatos, iar timpul respectiv il poti petrece impreuna cu cei dragi. Sanatatea ta va avea numai de castigat. Ce perspectiva promitatoare pentru viata!

Lucrarea cuprinde 400 de retete din cruditati, de la salate, supe, paste, sosuri pana la bauturi si deserturi, toate preparate din legume si fructe proaspete si nuci si seminte.

La sfarsitul cartii exista si un supliment – o sectiune de retete preparate termic care pot completa un meniu alcatuit in cea mai mare parte din cruditati.

RETETE DIN CRUDITATI EDITIA 2

26,90 Lei
17,48 Lei
TVA inclus
stoc limitat


RETETE CU CIOCOLATA 2008

Lucrarea de fata contine o lista bogata de retete de prajituri cu ciocolata ce vor satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. Fie ca va atrage gustul catifelat al negresei cu sos de ciocolata, fie ca nu va puteti stapani in fata unei felii de Diavolo, veti descoperi ca retetele prezentate in continuare sunt atat de usor de preparat, incat il vor pune la treaba pana si pe cel mai comod iubitor de ciocolata. Capitolul introductiv va ofera cateva informatii generale despre ciocolata si despre cum sa decorati prajiturile, astfel incat pana si un incepator poate pregati dulciuri demne de un maestru cofetar. Deserturile prezentate sunt potrivite pentru orice ocazie.

RETETE CU CIOCOLATA 2008

10,00 Lei
5,50 Lei
TVA inclus
stoc limitat


PLACERE 100% - DESERTURI CU FRUCTE

60 de re?ete cu fructe pentru desf?tarea gurme?ilor – salate de fructe proaspete, compoturi, tarte, fructe gratinate, crumble, ?erbeturi ?i multe altele.

PLACERE 100% - DESERTURI CU FRUCTE

23,50 Lei
12,93 Lei
TVA inclus
stoc limitat


PUR SI SIMPLU DELICIOS. NIGELLA

Regina neincoronata a bucatariei britanice, Nigella a devenit simbolul a tot ceea ce este mai gustos, mai placut si mai lipsit de snobism in gastronomie. Plina de retete ilustrate care va vor lasa gura apa, cartea ei prezinta mancaruri necomplicate si delicioase, usor de preparat dupa o zi obositoare la birou sau intr-un weekend de lenevie. Nu le vei putea rezista!

PUR SI SIMPLU DELICIOS. NIGELLA

82,90 Lei
51,40 Lei
TVA inclus
stoc limitat


CARTE REGALA DE BUCATE

Titlul cartii nu contine nici o metafora si nici o ironie. Sunt fericita ca va pot oferi o carte de bucate, regala la modul propriu. Stim cu totii cat de importanta a fost si ramane, in ritualul si actiunile publice ale Casei Regale, ospitalitatea. De-a lungul sutelor de ani, Familiile Regale au adunat atata traditie, frumos, calitate si experienta in comportamentul public, incat astazi impartasirea lor este o binefacere. Desigur, a le oferi musafirilor tot ce este mai bun, mai pretios si mai frumos este reflexul mandru al oricarei gazde, purtatoare de coroana regala sau nu. Dar, atunci cand ospitalitatea imbraca vesmintele simbolice ale unei intregi natiuni, istorii, culturi sau traditii, ea are un inteles si o insemnatate in plus.

CARTE REGALA DE BUCATE

40,90 Lei
26,59 Lei
TVA inclus
stoc limitat


400 DE RETETE CULINARE PENTRU COPILUL TAU 0-3 ANI - REEDIATRE

Editura All doreste sa va ajute sa va cresteti copiii mari si sanatosi, propunandu-va o serie de lucrari care se axeaza pe alimentatia sanatoasa si corecta a copilului, pe grupe de varsta, scrise de un medic pediatru cu mare experienta profesionala, dr. Laurentiu Cernaianu. Cartea contine: - evidentierea necesitatilor nutritive ale copiiilor conform diferitelor etape de varsta; - un breviar gastronomic in care sunt descrise metodele de preparare a alimentelor recomandate; - o paleta vasta de retete si meniuri zilnice, proprii fiecarei varste. Desi scrisa de un medic, lucrarea este lipsita de termeni pretentiosi si este accesibila tuturor celor care sunt increzatori in faptul ca o alimentatie corecta inseamna sanatate. Incercand sa raspunda unei cerinte reale, lucrarea de fata isi propune sa constituie un ghid orientativ, complex si util, privind alimentatia copiilor, atat in familie cat si in colectivitati. Dupa ce reaminteste perioadele copilariei si stabileste nevoile nutritive ale copiilor intre 0-3 ani, in lucrare sunt descrisi, pe larg, factorii nutritivi, intre care o mare importanta se acorda vitaminelor si sarurilor minerale. Urmeaza apoi un breviar de gastronomie, in cadrul caruia, dupa felul in care trebuie cercetata starea de salubritate a alimentelor, sunt descrise metodele folosite pentru prepararea acestora intr-un mod cat mai corespunzator si cat mai atragator. In sfarsit, cea mai mare parte a lucrarii este destinata alimentatiei prescolarilor si scolarilor, insumand o variata si cuprinzatoare paleta de retete si meniuri zilnice - proprie fiecarei grupe de varsta - contribuind astfel la prevenirea si corectarea unor greseli de nutritie, generate de monotonia alimentatiei sau de folosirea in exces a unor alimente (lactate si fainoase)

400 DE RETETE CULINARE PENTRU COPILUL TAU 0-3 ANI - REEDIATRE

35,90 Lei
25,13 Lei
TVA inclus
stoc limitat


#24CENTIMETRI

Una dintre cele mai recente revelatii literare nu vine din partea vreunui scriitor, ci a unui celebru bucatar. Cartea sa, in parte o autobiografie, in parte un manifest pentru bucate bune si oameni dintr-o bucata, raspunde multor intrebari pe care si le pun admiratorii lui Adi Hadean, chef, om de radio, prezentator de televiziune. Cum a inceput – spaland, si de zece ori pe zi, podelele bucatariei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizarii si ale falimentarii unui restaurant – intr-o incaierare de pomina –, cum se alcatuieste meniul unui Irish pub – creand cateva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot si la fel de voit stalcit irlandez ("O’Ceapa“, "O’Felie“, "O’Tona“ si "O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la sapte dimineata si incheind seara tarziu cu un pahar de prosecco, fara sa fie nevoie sa arunci cu farfurii in concurenti s.a.m.d. Un sir de lectii – de gatit si de viata. "Daca pui o bucata de unt proaspat intr o tigaie si lasi tigaia o vreme la marginea unei plite nu foarte incinse, untul se va topi si se va separa, iar apa se va evapora. Daca lasi untul topit intr- un vas, componentele sale se vor aseza in functie de densitate. La suprafata vor aparea resturi usor de luat cu o spumiera, un strat gros de grasime va ocupa partea din mijloc a vasului, iar partile solide vor ocupa fundul vasului. Untul pregatit astfel se arde mai greu si e suportat si de catre oamenii cu intoleranta la lactoza. intrucat sunt un adept al limpezimii, ma straduiesc sa limpezesc lucrurile de cate ori e nevoie, pe de o parte pentru ca situatiile limpezite se transforma in relatii durabile (adica ard mai greu), pe de alta parte pentru ca, odata limpezite, sunt digerate mai usor de catre cei cu diverse intolerante, unele provenite din educatie, altele din lipsa ei, dar fara legatura cu fiziologia.“ Adi Hadean Motorul care l-a propulsat pe Adi Hadean in viata si in cariera este tenacitatea cu care si- a urmarit visul de a deveni bucatar, trecand peste multe dificultati. in atentia publicului de radio si mai ales de televiziune si a cititorilor de bloguri a fost propulsat de franchetea sa si de placerea de a le fi de folos celorlalti. Motorul care il va propulsa in atentia iubitorilor de literatura este stilul alert, sustinut de imensul talent cu care impartaseste experiente de viata, trecandu-le prin filtre etice – educatia de acasa – si literare – cartile citite cu aceeasi pasiune cu care gateste. Adi Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicarii si maiestriei sale culinare, calitati care i-au adus numerosi fani inca de la inceputurile aparitiilor sale publice. Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998, iar de atunci a gazduit mai multe emisiuni TV, a publicat carti purtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti, imbogatind terminologia gastronomica, si s a implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat sa faca din gatit o profesie o impleteste, dand dovada de aceeasi maiestrie, cu celelalte preocupari ale sale, fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent, blogul sau culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania.

#24CENTIMETRI

31,00 Lei
18,60 Lei
TVA inclus
stoc limitat


1 2 3

1 2 3



Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro