category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Carti Teorii si doctrine de drept

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

DREPT CIVIL TEORIA GENERALA A OBLIGATIILOR

Despre noua structura a cursului Cursul isi propune o abordare inedita pentru mediul universitar romanesc, si anume faptul ca problematica in discutie este analizata din toate unghiurile posibile, cu ample referinte practice, punandu-se accent pe solutii pertinente si argumentate, dar si pe spetele relevante din practica judiciara nationala si internationala. Modul de sistematizare si aspectele de interdisciplinaritate permit o documentare completa asupra interpretarii si intelegerii materiei. Viziunea autorului Em?d Veress: Avand in vedere gradul foarte mare de abstractizare al dreptului civil al obligatiilor, am dorit de asemenea integrarea practicii la o intensitate mai ridicata decat in cazul cursurilor sau manualelor precedente, facilitand intelegerea teoretica a institutiilor dreptului civil si prin analiza multor probleme de ordin practic. Elementele de noutate ale prezentei carti decurg din intentia mea de a realiza un curs sintetic si sistematizat, dupa modelul manualelor de acest tip din occident. Totodata am urmarit regandirea acestei materii in conformitate cu sistemul monist al dreptului privat, intentionand sa cercetez atat obligatiile de drept comun, cat si obligatiile profesionale si de consum.

DREPT CIVIL TEORIA GENERALA A OBLIGATIILOR

64,90 Lei
51,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


TEORIA GENERALA A DREPTULUI. ED 4 - PLOSCA

Despre lucrare Fixand obiectul Teoriei generale a dreptului, delimitand disciplina de ceea ce s-a putut chema "Enciclopedia Dreptului", "Introducere in Drept", "Metodologie juridica", "Principii" s.a., autoarea reuseste sa argumenteze caracterul de stiinta sociala a dreptului, sa prezinte caracteristicile acestuia, legaturile cu celelalte stiinte apartinand domeniului social si determinarile lui calitative. Lucrarea se apleaca asupra dimensiunii juridice a societatii ca realitate, observand legitatile, geneza, regularitatile si modalitatile de implicare si determinare a comportamentului uman. Editia 4 Editia de fata aduce multe elemente noi de cunoastere, iar abordarile tin seama de bibliografia romana si straina actuale. Intre altele, autoarea abordeaza problema legaturii indelebile a normelor juridice cu evenimentele juridice si cu principalele idei producatoare de efecte juridice civile.

TEORIA GENERALA A DREPTULUI. ED 4 - PLOSCA

49,43 Lei
39,54 Lei
TVA inclus
stoc limitat


TEXTE JURIDICE

Sa iubesti viata, este prea putin; s-o urasti, iti demonstrezi tie insuti si tuturor ca nu-i poti deslusi sensurile, dimensiunile si valentele.S-o traiesti cu folos intru implinirea unor idealuri scumpe poporului caruia ii apartii si tie insuti, sa-i descoperi rosturile adanci, sa-ti propui si sa reusesti sa actionezi in conformitate cu ele si, prin ceea ce faci, sa poti lasa ceva posteritatii.

TEXTE JURIDICE

50,00 Lei
45,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


DREPTUL AFACERILOR: TEORIA GENERALA, CONTRACTUL

Autorul este titular al cursului de drept al afacerilor in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Este, de asemenea, partener fondator al societatii de avocati ONV LAW, precum si arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Autorul abordeaza o disciplina de actualitate in peisajul juridic romanesc dupa intrarea in vigoare a NCC. In conceptia acestuia, terminologia "dreptul afacerilor" este mai potrivita cu noua realitate normativa, reprezentand mai mult decat o alternativa semantica pentru dreptul comercial. In prima parte a lucrarii sunt abordate institutiile ce tin de teoria generala a dreptului privat, cu unele particularitati ale acestora in afaceri. De asemenea, sunt abordate chestiuni noi cum ar fi: "Principiile generale de drept ca izvor de drept", precum si puncte de vedere inedite si originale ale autorului cum ar fi "Calitatea si conditiile in care jurisprudenta este izvor de drept in sistemul romanesc de drept". In partea a doua a lucrarii, dedicata teoriei generale a contractului, sunt abordate conceptele juridice specifice materiei in dinamica acestora, de la formarea contractelor pana la incetarea raporturilor juridice contractuale, cu particularitatile acestora in mediul de afaceri. Prezenta lucrare este prima dintr-un ciclu de trei, dedicat dreptului afacerilor. Urmatoarea vizeaza problematica garantiilor contractuale si a contractelor speciale in afaceri, iar cea de-a treia va aborda materia profesionistilor in afaceri. Lucrarea prezinta interes pentru studentii care studiaza disciplina "Dreptul afacerilor" sau "Dreptul comercial" ori "Teoria generala a obligatiilor", pentru masteranzii care urmeaza un program de master in dreptul afacerilor, precum si pentru toti teoreticienii si practicienii dreptului, care se intalnesc cu probleme juridice, mai ales de natura contractuala in mediul afacerilor. Nu in ultimul rand, lucrarea ar putea fi o lectura placuta si pentru "practicienii afacerilor", adica "oamenii de afaceri" care isi permit o lectura de cultura generala in domeniul juridic.

DREPTUL AFACERILOR: TEORIA GENERALA, CONTRACTUL

75,00 Lei
67,50 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro

 

YouTube Download Filme Porno