category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Carti Drept procesual civil

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

DREPT CIVIL. SUCCESIUNI CAIET DE SEMINAR

Lucrarea are un pronuntat caracter practic, cuprinzand sinteze, probleme de seminar si bibliografia aferenta. Sintezele contin prezentarea sistematizata a problematicii mostenirilor, fiind realizate, in partea finala, inventare ale noutatilor consacrate de Codul civil in vigoare (prin raportare la Codul civil de la 1864). In cadrul problemelor de seminar, sunt propuse teme de reflectie, teme pentru referate, intrebari clasice (posibile subiecte de examen), teste grila (cu una, cu mai multe variante sau fara vreo varianta corecta de raspuns) si spete. Structurata astfel, cartea se doreste a fi un instrument util pentru studentii de la programele de studii Drept si Administratie publica, ajutandu-i pe acestia sa-si pregateasca examenul de semestru la disciplina "Drept succesoral", examenul de licenta la disciplina "Drept civil", precum si examenele ulterioare absolvirii studiilor de licenta (precum cel pentru admiterea la Institutul National al Magistraturii sau cel pentru primirea in profesia de avocat).

DREPT CIVIL. SUCCESIUNI CAIET DE SEMINAR

34,90 Lei
27,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Drept procesual civil. Partea generala. Editia 4

Manualul de "Drept procesual civil" contine actualizari si referiri la institutiile si textele de procedura civila reglementate de Noul Cod civil cu privire la capacitatea de folosinta si de exercitiu a subiectelor de drept procesual, calitatea procesuala activa si pasiva, notiunile de domiciliu, resedinta, domiciliu profesional si domiciliul ales, clasificarea si definirea actiunilor civile din Noul Cod civil, noi cazuri de suspendare a judecatii prevazute de Noul Cod civil, referire la exceptiile de fond regasitein noua codificare civila, aspecte legate de regulile generale de probe aplicabile anumitor institutii civile cum sunt cele legate de starea civila, dispozitiile legate de institutia generala a reprezentarii si a noilor reglementari privind mandatul civil, noile prevederi civile ale tranzactiei s.a.

Drept procesual civil. Partea generala. Editia 4

44,90 Lei
35,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


DREPT PROCESUAL CIVIL PARTE GENERALA CONFORM NOULUI COD DE PROCEDURA CIVILA EDITIA 5

Editia a 5-a a lucrarii Drept procesual civil. Partea generala poate fi considerata de fapt o noua carte, urmare a rescrierii sale prin prisma noului Cod de procedura civila si a dispozitiilor procedurale din noul Cod civil. Intrarea in vigoare a noului Cod de procedura civila a determinat rescrierea partii generale a procedurii civile si reanalizarea procesului civil din perspectiva teoretica, prin raportare la institutiile clasice ale procesului civil. Desi dedicata cu preponderenta mai tinerilor colegi de pe bancile facultatilor de drept, lucrarea este cu siguranta utila si practicienilor , acestia regasind in paginile sale referiri la norme noi, la actualizari de ultima ora aduse in legislatie cu impact in procesul civil (legea notarilor publici, legea medierii, s.a.). Fara a fi exhaustiva, cartea este utila si raspunde prin actualitatea sa cerintelor publicului caruia i se adreseaza, reprezentand un instrument de lucru necesar in orice biblioteca juridica.

DREPT PROCESUAL CIVIL PARTE GENERALA CONFORM NOULUI COD DE PROCEDURA CIVILA EDITIA 5

59,90 Lei
47,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro