category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Carti Bibliografie scoalara

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa
1 2 3

V. ALECSANDRI - POEZII. PASTELURI SI LEGENDE

"Ceea ce doreste deseori sa puna in lumina V. Alecsandri este felul fantastic in care ii apar peisagiile si aspectele generale ale naturii. Cuvintele "fantastic", "fantasma" etc. revin necontenit in scrisul sau. Umbrele noptii se zaresc ca "fantasme de alta lume". In timpul calatoriei cu diligenta "tropotul cailor si sunetul zurgalailor aveau ceva fantastic". Autorul are impresia ca se gaseste in "imparatia fantasmelor". In timpul apusului "natura-ntreaga se acoperea cu o haina fantastica". Ziua raspandeste deasupra peisagiului "un val luminos si fantastic". Aceasta stilizare in fantastic a atatora din infatisarile pe care le observa dovedeste in ce masura simtul de observatie colaboreza cu fantazia in descrierile lui Alecsandri." Tudor Vianu, "Arta prozatorilor romani", Chisinau, Editura Hyperion, 1991, p.73. In colectia Biblioteca Scolarului, colectivul Aramis a selectionat cu mare atentie, textele necesare studiului pentru elevii din clasele primare.

V. ALECSANDRI - POEZII. PASTELURI SI LEGENDE

8,90 Lei
6,68 Lei
TVA inclus
stoc limitat


HEIDI - FETITA MUNTILOR

Heidi intalneste prietenia adevarata si o alta viata decat cea cu care fusese obisnuita printr-o calatorie la oras in apropiere de Frankfurt. Dar dorul de munte de Unchiul de pe Alm de bunica de Peter o va face sa tanjeasca mereu dupa tinutul miraculos al Alpilor elvetieni si dupa viata minunata traita acolo.

HEIDI - FETITA MUNTILOR

9,90 Lei
7,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


CRAIASA ZAPEZII

Craiasa Zapezii - Povestea integrala Ilustrata integral

CRAIASA ZAPEZII

11,90 Lei
9,52 Lei
TVA inclus
In stoc


O CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI. JULES VERNE

"Peretii de stanca se miscau, apa fierbea si noi tot urcam. Da, cu siguranta, ceva inspaimantator urma sa se petreaca! Acul busolei se misca in toate sensurile." Descopera aventurile lui Axel Lidenbrock in aceasta capodopera a literaturii clasice. Colectia Clasici Litera Junior propune abordarea marii literaturi prin repovestiri pe intelesul copiilor. Cele mai iubite romane pentru copii si adolescenti, repovestite intr-o maniera fidela originalului si ilustrate sugestiv, vor trezi interesul pentru literatura inca de la varsta primelor lecturi.

O CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI. JULES VERNE

25,90 Lei
16,06 Lei
TVA inclus
stoc limitat


CALATORIILE DOCTORULUI DOOLITTLE. REPOVESTIRE DUPA ROMANUL LUI HUGH LOFTING

Demult, in oraselul Baltestii din Mlastina, traia un doctor priceput si intelept, pe nume John Dolittle. Doctorul avea o rabdare iesita din comun, dar si multa intelegere si bunavointa pentru animale. De aceea, in gospodaria lui convietuiau mai multi soareci albi, iepuri, gaini, o veverita, un arici, o vacuta si un vitelus, un cal batran si chiar… un crocodil. Intimidati de prezenta animalelor, pacientii renunta rand pe rand la serviciile lui, asa ca doctorul Dolittle hotaraste sa devina medic veterinar. Multumita papagalului Polinezia, afla ca animalele au o limba a lor si incepe s-o inteleaga si s-o vorbeasca. O boala cumplita se abate asupra maimutelor din Africa, iar inimosul doctor porneste intr-acolo pentru a le salva. Calatoria sa va fi insa presarata de o multime de primejdii, printre care infruntarea cu un rege nemilos sau lupta cu o banda de?pirati. Dar rasplata si bucuriile doctorului vor fi pe masura: va intalni cel mai rar animal din lume, pe cat de ciudat, pe atat de amuzant, si un tanar print care, asemenea cititorilor mai mari sau mai mici, va descoperi farmecul unei povesti in care merita sa crezi.

CALATORIILE DOCTORULUI DOOLITTLE. REPOVESTIRE DUPA ROMANUL LUI HUGH LOFTING

15,90 Lei
9,54 Lei
TVA inclus
stoc limitat


MARA

Opera lui Slavici este remarcabila; ea nu idealizeaza si nu trateaza cazuri de izolare. Oamenii sunt darzi, lacomi, intreprinzatori, intriganti, cu parti bune si cu parti rele, asa cum trebuie sa fie o lume comuna.

MARA

9,00 Lei
6,75 Lei
TVA inclus
stoc limitat


BASME. MIHAI EMINESCU

###############################################################################################################################################################################################################################################################

BASME. MIHAI EMINESCU

10,00 Lei
6,50 Lei
TVA inclus
stoc limitat


DAN, CAPITAN DE PLAI

Aceasta carte face parte din colectia Poezii a editurii Axy.

DAN, CAPITAN DE PLAI

6,00 Lei
4,80 Lei
TVA inclus
stoc limitat


O CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI

Corint Educational continua colectia Bibliografie scolara recomandata cu volumul O calatorie spre centrul Pamantului, o capodopera a precursorului literaturii stiintifico-fantastice, Jules Verne, destinata copiilor pasionati de calatorii si aventuri. Otto Lidenbrock, profesor de mineralogie, si Axel, nepotul sau, pornesc in cea mai stranie calatorie a vietii lor, pe drumul infatisat intr-un manuscris misterios... Tinta calatoriei fantastice este centrul Pamantului. Insotiti de Hans, o experimentata calauza, cei doi exploratori patrund, tot mai adanc, sub scoarta terestra, spre o alta lume. Numeroasele aventuri pe care le au cei trei eroi in lumea miraculoasa si nebanuita din adancuri, primejdiile si intamplarile neobisnuite prin care acestia trec fac deliciul cartii, care, ca toate romanele lui Jules Verne, se citeste pe nerasuflate. Corint Educational ii invita astfel pe copii intr-un voiaj plin de intrebari si surprize.

O CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI

12,90 Lei
8,38 Lei
TVA inclus
stoc limitat


IN ANZII CORDILIERI

Si in acest roman al lui Karl May (pseudonim al lui Karl Nohenthal; 1842-1912), Old Shatterhand se afla printre indieni, de asta data printre cei care stapaneau odinioara tinuturile din zona Anzilor Cordilieri, in America de Sud. Patruns de un adanc spirit de dreptate, dovedind acelasi curaj si aceeasi cutezanta, "Omul din Germania", impreuna cu prietenii sai, trece printr-o serie de palpitante aventuri din care nu lipsesc momentele de suspans. Cititorul este cucerit, in aceeasi masura, de descrierile peisajului, precum si de cele ale modului de viata al indienilor Tobas, Mbocovis sau Chiriguanos. Dar, mai presus de toate, se desprinde o idee generoasa, aceea ca solidaritatea ii poate face pe oameni mai buni si mai puternici!

IN ANZII CORDILIERI

15,50 Lei
10,07 Lei
TVA inclus
stoc limitat


POEZIA NATURII. LECTURI SCOLARE

Colectia include opere reprezentative ale scriitorilor romani, recomandate pentru lectura elevilor din clasele primare si gimnaziale, conform programei scolare. La elaborarea acestei colectii participa specialisti de marca in domeniu, inclusiv graficienii din ambele state romanesti, prin acest efort comun realizandu-se o biblioteca de o mare valoare literara si artistica.

POEZIA NATURII. LECTURI SCOLARE

19,90 Lei
12,34 Lei
TVA inclus
stoc limitat


1 2 3

1 2 3Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro