category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Carti Antologii

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

MAXIME, CUGETARI SI AFORISME

Un suflet generos vede aproape in toate intamplarile vietii posibilitatea une fapte care nici nu-i trece prin minte unui suflet obisnuit. Sunt clipe cand posibilitatea acelei fapte devine vizibila pentru sufletul generos, e chiar in interesul lui s-o savarseasca. daca n-ar savarsi fapta pe care a intrezarit-o, s-ar dispretui pe sine, ar fi nenorocit. Fiecare isi vede indatoriile pe masura inteligentei sale. - Stendhal

MAXIME, CUGETARI SI AFORISME

13,90 Lei
11,12 Lei
TVA inclus
stoc limitat


COLECTIA DE POVESTIRI SF NUMARUL 2

Allen M. Steele
IMPARATUL DE PE MARTE

"Asta facuse Jeff tot timpul: transcrisese continutul discului Phoenix, cuvant cu cuvant. Pentru ca stia, in ciuda nebuniei lui, ca nu avea sa ramana pe Marte pentru totdeauna si dorea sa lase ceva in urma sa. O biblioteca, pentru ca toti ceilalti sa se poata bucura de povestile care-l ajutasera sa treaca prin perioada lui intunecata.

Biblioteca se afla inca aici. De fapt, am imbunatatit-o intr-o oarecare masura. [] Am adaugat multe carti bibliotecii; de fiecare data cand o nava vine de pe Pamant, aduce cu ea alte volume, pe care le alaturam colectiei noastre. A devenit unul dintre locurile preferate de relaxare de pe Arsia. Aproape intotdeauna e cineva inauntru, asezat pe un scaun, cu un roman sau cu o povestire pe genunchi." - Tudor Ciocarlie
MARTE, MAREA IUBIRE A SF-ului

De la mema pana la un simplu satelit al Pamantului Schiaparelli, Lowell omul descopera ca nu mai este singur intre invazii si meditatii sociale John Carter poarta cititorul in aventuri fabuloase Toti se raporteaza la Burroughs Cei Trei Mari decid sa schimbe SF-ul Literatura incearca sa atraga stiinta si tehnologia.

COLECTIA DE POVESTIRI SF NUMARUL 2

9,90 Lei
5,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


COLECTIA DE POVESTIRI SF NUMARUL 4

Ted Chiang NEGUTATORUL SI POARTA ALCHIMISTULUI "Tanara a plecat, iar eu am ratacit ore in sir pe strazi, varsand lacrimi de eliberare si usurare. Si in tot acest timp m-am gandit la adevarul spuselor lui Bashaarat: viitorul si trecutul sunt aidoma, si noi nu-l putem schimba pe nici unul, ci le putem doar cunoaste pe amandoua mai deplin. Calatoria mea in trecut nu schimbase nimic, dar ceea ce aflasem schimbase totul si am inteles ca nu ar fi putut fi altfel. Daca vietile noastre nu sunt decat povesti pe care le deapana Allah, atunci suntem atat spectatori, cat si actori, si doar traind aceste povesti le putem invata lectiile." - Stephen Hawking CUM SA CONSTRUIESTI O MASINA A TIMPULUI "Buna ziua. Numele meu este Stephen Hawking. Sunt fizician, cosmolog si visator... oarecum. In ciuda faptului ca nu ma pot misca si sunt nevoit sa vorbesc cu ajutorul unui calculator, in mintea mea sunt liber. Sunt liber sa explorez universul si sa-mi pun cateva din marile intrebari, cum ar fi: este posibil sa calatorim in timp?"

COLECTIA DE POVESTIRI SF NUMARUL 4

9,90 Lei
5,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro

 

Jocuri Online YouTube Download Filme Porno