category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Carti Cinematografie

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

ISTORIA CINEMATOGRAFIEI IN CAPODOPERE VOLUMUL 4

O carte mai mult decit utila celor interesati de istoria cinematografiei.

ISTORIA CINEMATOGRAFIEI IN CAPODOPERE VOLUMUL 4

42,90 Lei
32,17 Lei
TVA inclus
stoc limitat


ISTORIA CINEMATOGRAFIEI IN CAPODOPERE VOLUMUL 5

„Cei mai buni cronicari de film ai ultimilor 60 de ani se numesc D.I. Suchianu, Ecaterina Oproiu si Tudor Caranfil... In acest caz nu e de mirare ca regizorul tanar cu cele mai rasunatoare succese in momentul actual se numeste Nae Caranfil… Dovada ca ce naste din pisica…“ - Fanus Neagu, Caiet-Jurnal, 29 ianuarie 2009, in Literatorul, nr. 144, mai 2011 „Nu stiu daca tinerii se vor duce mai mult la cinema dupa ce au citit Virstele peliculei, fiindca la mall nu vor gasi nimic asemanator. Ramane cartea in sine, dincolo de cinema, dar fara sa-l tradeze. Ca sa parcurgem volumul lui Tudor Caranfil si sa ne placa, nu mai avem nevoie, neaparat, de cinema!“ - Cristian Tudor Popescu „Cartile lui Tudor Caranfil? Am crescut si m-am format, ca spectator de cinema... educat, (si) cu ele. Virstele peliculei? Un roman-fluviu al cinematografiei mondiale. Daca ar trebui sa raman pe o insula pustie (ferice vis!) si n-as avea voie sa iau cu mine nici un film, as lua Virstele peliculei scrise de Tudor Caranfil...“ - Ioan-Pavel Azap „Secventele Virstelor lui Tudor Caranfil tind sa fixeze, in liniile nemiscatoare, dar pline de semnificatie ale efigiei, conturul unei lumi.“ - Ioana Malin

ISTORIA CINEMATOGRAFIEI IN CAPODOPERE VOLUMUL 5

44,90 Lei
33,67 Lei
TVA inclus
stoc limitat


CARTEA PREMIILOR OSCAR

Cel mai spectaculos eveniment din viata cinematografica este, fara indoiala, festivitatea anuala a acordarii premiilor oscar. In fiecare primavara, acestea lanseaza vedete, confirma talente, impun atentiei intregii lumi filme de valoare. Daca am asculta pe cativa dintre marii actori povestind ce a insemnat pentru ei premiul oscar am intelege mai exact importanta si semnificatiile acestei distinctii.

CARTEA PREMIILOR OSCAR

90,90 Lei
72,72 Lei
TVA inclus
In stoc


REPREZENTARI ALE MEMORIEI IN FILMUL DOCUMENTAR

Prefata de Anca Oroveanu „Lucrarea lui Alexandru Solomon isi asuma subiectivitatea reflexiva a discursului nu ca optiune narativa, ci ca pe o profesiune de credinta, impartasita si cu alti realizatori de film documentar, care ii servesc drept ilustrare si argumentare. Rezulta un peisaj critic de afinitati elective ale filmului documentar din ultimele decenii, onest si profund in acelasi timp.” (Vintila Mihailescu) „Cei carora evolutia din ultimele decenii a documentarului le e mai putin familiara vor descoperi, ghidati de Alexandru Solomon, un teritoriu de o mare bogatie si varietate si se vor simti indemnati – imi permit sa sper – sa-i continue prospectarea pe cont propriu. Am convingerea ca parcursul propus de autor se va dovedi incitant si pentru cei care sint mai avansati in cartografierea acestui teritoriu. Si unii, si altii au prilejul sa parcurga un text captivant, scris cu simplitate si finete, despre un domeniu in plin avint, care ne rezerva neindoielnic inca multe surprize.” (Anca Oroveanu)

REPREZENTARI ALE MEMORIEI IN FILMUL DOCUMENTAR

34,90 Lei
26,18 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro

 

Jocuri Online YouTube Download Filme Porno