category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 




1 2


Produse/Pagina:

Cadouri Machete

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa
1 2

Corabii LemnH.M.S. Beagle 1/121

H.M.S. Beagle a fost construita in jurul anului 1817 si avea o lungime de aprox. 28 m, echipata cu 8 tunuri(inainte de transformare). Folosita la inceput ca vas de croaziera. Apoi a fost echipata pentru observatii stiintifice care au condus-o catre cele mai indepartate tinuturi peste Atlantic si Oceanul Pacific . A fost adaugat un catarg mizzen, astfel incat nava sa poata fi indreptata mai usor de-a lungul coastelor din Insulele Pacificului, transformand-o astfel pe Beagle intr-o barca. 27 decembrie 1831 Beagle a navigat din Plymouth in Anglia, pentru o lunga calatorie de explorare cu unul dintre cei mai renumiti oameni de stiinta la bord, Charles Darwin, care si-a formulat faimoasa teorie a evolutiei. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 121 Dimensiuni : L = 350 mm H = 220 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnH.M.S. Beagle 1/121

220,00 Lei
187,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnSanta Maria 1/106

Puzzle 3D din lemn, o alternativa naturala la clasicul Lego din plastic. Dezvolta abilitatile tehnice si creative ale copilului prin construirea de la zero a diferitelor puzzle-uri 3D. Jucarie asamblata: 35 x 14.5 x 30 cm La Santa Maria a fost cea mai mare dintre cele trei corabii folosite de Cristofor Columb in prima sa calatorie in America. Ea a avut o singura punte si trei catarge. Atentie! AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supraveghati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Corabii LemnSanta Maria 1/106

236,00 Lei
200,60 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnU.S.S. Constitution 1:330

U.S.S. Constitution a fost lansata pe 21 octombrie 1797, si a castigat fiecare batalie - peste 40 dintre ele. Castigand porecla de "Old Ironsides", dupa numele unui marinar . Odihnindu-se in portul Boston, ea este cea mai veche comandata a navelor de razboi americane. USS Constitution a trecut prin mai multe restaurari in timpul carierei sale. O restaurare majora a fost intre 1993 si 1997, o pregatire fregata pentru aniversarea de 200 de ani. Momentul istoric a fost pe 21 iulie 1997, atunci cand U.S.S Constitution a ridicat ancora de la Marblehead Harbor . Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 330 Dimensiuni : L = 275 mm H = 190 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnU.S.S. Constitution 1:330

245,00 Lei
208,25 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnAmerigo Vespucci 1/350

Macheta lemn corabie Amerigo Vescpucci, scara 1:350. Lungime: 350mm, Latime: 280 mm Varsta recomandata: 6+

Corabii LemnAmerigo Vespucci 1/350

196,00 Lei
166,60 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnPinta 1/106

Cea de-a treia nava a expeditiei lui Columb, Pinta era o caravela de panze. Avea un tribord si, spre deosebire de nava surorii sale Nina, avea si un proiector. Pinta a fost cea mai rapida dintre cele trei nave, confirmate in jurnalele de bord, care indicau faptul ca aceasta caravela era adesea inaintea celorlalte doua nave in timpul calatoriei. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 106 Dimensiuni : L = 300 mm H = 245 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnPinta 1/106

215,00 Lei
182,75 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnNina 1/106

Nina a fost o caravela clasica iar Christopher Columbus, capitanul Sfintei Maria in prima expeditie istorica, a luat urmatorul pasaj din Atlantic cu Nina, care avea o constructie deosebit de puternica, dar cu o lungime redusa (putin mai mica de 20 de metri) la mila valurilor. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 106 Dimensiuni : L = 235 mm H = 285 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnNina 1/106

215,00 Lei
182,75 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnSan Rafael 1/115

SAN RAFAEL a fost o caravela tipica cu doi stalpi de panze patrate. Avea o coca usoara cu o scufundare scazuta, care da navei o manevrabilitate excelenta in marile brute. Alte nave din aceasta perioada erau mai grele si mai putin manevrabile. San Rafael a participat la expeditia din coasta africana ce apartinea exploratorului portughez Alfonso Goncalvez. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 115 Dimensiuni : L = 325 mm H = 275 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnSan Rafael 1/115

215,00 Lei
182,75 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnFlying Fish 1/100

Numita Flying Fish "Pestele zburator", a fost lansata la mijlocul anilor 1800. Flying Fish era una dintre cele mai rapide vase si a devenit o excelenta sursa de profit pentru proprietarii sai. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 100 Dimensiuni : L = 397 mm H = 298 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnFlying Fish 1/100

220,00 Lei
187,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnBlack Queen 1/135

Multe legende povestesc despre bataliile mari din timpul secolelor al XVII-lea si al XVIII-lea, dar spun putin despre o nava misterioasa numita Black Queen "Regina Neagra". A fost comandata de un pirat englez foarte temut, cu un nume necunoscut. A fost Morgan? Blind Willy? Numele lui este intunecat de carisma mortala a "Reginei Negre", o adevarata teroare a marilor. Prada ei? Nave cu brate, comori si consumabile? Pana in ziua de astazi nu exista informatii despre epava - daca intr-adevar a fost scufundata. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 135 Dimensiuni : L = 335 mm H = 230 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnBlack Queen 1/135

232,00 Lei
197,20 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnCaptain Morgan 1/135

A fost corabia tipica a secolului al XVII-lea, al carei nume a fost derivat din cel mai faimos pirat: Capitanul Henry Morgan. Fiind nascut in Anglia a fost luat ca un sclav la Barbados, unde s-a alaturat bucatelor jamaicane ce au participat la diverse expeditii impotriva spaniolilor din Antile,un capitan distins prin curajul sau. A fost ales amiral al corsarilor, iar in 1669 a invins spaniolii din Maracaibo si Panama. El a fost apoi numit comandant-sef al marinei engleze in Antile, detinand titlul de Lord Vaughan, a devenit vice-guvernator al Jamaicai. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 135 Dimensiuni : L = 300 mm H = 240 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnCaptain Morgan 1/135

235,00 Lei
199,75 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnBounty 1/135

Denumita Bounty, fregata Marinei Britanice, ce este cunoscuta datorita capitanului Bligh si de vicisitudinile care au provocat rebeliunea. Nava a pornit spre Spithead in decembrie 1787, destinatia finala fiind Tahiti. in timpul calatoriei de intoarcere, datorita disciplinei stricte impuse de capitan, o anumita nemultumire a inceput sa se raspandeasca prin echipaj si in curand, s-a transformat in comunitate. Christian Fletcher, omul de vanatoare, a preluat comanda navei si a fortat-o pe Bligh sa urce pe o barca de salvare cu 18 barbati . Dupa o navigatie periculoasa de peste 4000 de mile, Bligh a ajuns pe Insula Timorului si apoi in Anglia. Bounty s-a intors in Tahiti. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 135 Dimensiuni : L = 335 mm H = 255 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnBounty 1/135

235,00 Lei
199,75 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnHMS Endeavour 1/143

in 1728, James Cook fiul unui fermier, a dobandit experienta de navigatie si in 1755 s-a alaturat Flotei Regale Britanice, unde intr-o perioada scurta de timp a ajuns la rangul de "maestru" . in 1768, el a primit comanda unei calatorii stiintifice de explorare in Pacificul de Sud. Nava care urma sa fie folosita pentru acest proiect a fost "Endeavour". Endeavorul a parasit Plymouth in directia Cape Horn si a ajuns in portul de destinatie Tahiti, in aprilie 1769. Dupa incheierea studiilor stiintifice necesare, Cook a continuat spre Noua Zeelanda. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 143 Dimensiuni : L = 300 mm H = 258 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnHMS Endeavour 1/143

245,00 Lei
208,25 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnAlexander Newsky 1/220

O nava ruseasca cu trei punti de clasa I. Alexander Newsky a participat activ la batalia de la Navarino in 1827. Pentru prima data, Rusia a reusit sa patrunda in Marea Mediterana ca o putere navala. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 220 Dimensiuni : L = 315 mm H = 230 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnAlexander Newsky 1/220

250,00 Lei
212,50 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Corabii LemnMoby Dick 1/35

Aceasta barca cu motor de pescuit si de de croaziera, este cea mai elaborata dintre toate modelele "Gozzo", pastrand in acelasi timp toate functiile originale ale barcilor de pescuit . Cabina ofera un confort sporit pentru calatoriile prelungite. Kit din lemn ce necesita asamblare si vopsire, contine instructiuni de asamblare in limbile Engleza, Franceza si Germana. Datorita materialelor de inalta calitate si a detaliilor conform originalului, se poate obtine exact modelul original. Nu sunt incluse adezivul si vopselurile ! Scara 1 : 35 Dimensiuni : L = 270 mm H = 90 mm Recomandat varstei 8+. Produs fabricat in Europa.

Corabii LemnMoby Dick 1/35

336,00 Lei
285,60 Lei
TVA inclus
stoc limitat


1 2

1 2



Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro