category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Cadouri Jocuri

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

Set pistoale Laser Tag

Cu acest set de mini-pistoale puteti sa jucati oriunde faimosul joc Laser Tag. Fiecare jucator porneste cu 3 vieti si 5 unitati de munitie, ce trebuiesc incarcate odata ce sunt consumate. Un pistol trebuie declansat catre celalalt pistol pentru a scade cate o unitate de viata de la competitor. Odata consumate toate vietile pe un pistol, acesta va scoate un semnal sonor de explozie pentru a anunta infrangerea. Ambele pistoale scot un sunet ambiental futuristic pentru a preveni ascunderea jucatorilor unul fata de celalalt. Pistoalele functioneaza cu trei baterii AG13, ce sunt incluse in pachet.

Set pistoale Laser Tag

99,00 Lei
84,15 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Set mini-domino

Clasicul joc de domino vine acum intr-o forma ultra portabila, tocmai buna de transportat in buzunar pentru a-ti surprinde prietenii la plictiseala.

Set mini-domino

29,00 Lei
24,65 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Joc Petrecere - Pahar Pinball

Acest pahar are integrat o mica spirala, o bila ce coboara pe aceasta si un lansator pentru bila (pe stilul jocurilor pinball). La baza lui, un set de provocari va dicteaza ce va face fiecare persoana ce lanseaza bila! Se joaca pe stilul ruleta: unde se opreste bila, asta trebuie sa faci. Oare o sa dai mai departe paharul, vei bea din el sau vei pune pe urmatorul la rand sa bea? In cel mai rau caz, bila va pica pe porunca ce va pune sa faceti flotari. Acest pahar ofera un joc in plus de folosit la petreceri! A nu se folosi in cuptorul cu microunde sau in spalatorul de vase automat. Material: Plastic. Capacitate: 470 ml.

Joc Petrecere - Pahar Pinball

75,00 Lei
63,75 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro