category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Cadouri Funny

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

Agenda Magic cu creion

O agenda magica pentru fani ai magiei, acum va puteti nota vrajile intr-un format potrivit. Include si o bagheta pentru magie.

Agenda Magic cu creion

65,00 Lei
55,25 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Ochelari pentru lenesi

Use these glasses to read while lying down - without having to tilt your head. The lazy person's ultimate accessory! Read in bed while lying flat: the glasses specially mirrored lenses project the text from the book in your lap to your line of vision even though you're facing the ceiling! Please note: These glasses are to be used for short periods of reading only. Please remove the glasses before falling asleep. Do not wear while walking/in motion as they can be disorientating.

Ochelari pentru lenesi

85,00 Lei
72,25 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Ochelari Disco

Un set de ochelari cu LED-uri dinamice. Reactioneaza la sunete. Contine acumulator reincarcabil si cablu de incarcare.

Ochelari Disco

99,00 Lei
84,15 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Mini-frisbee "Flickers", alb

Acest mini-disc zburator este deosebit de mic dar, in ciuda dimensiunilor reduse, poate zbura aproximativ 22 de metrii! Folosite fie afara sau in casa, Flickerz sunt proiectate special pentru viteza si acuratete, lasand frau liber la aruncari de precizie sau trucuri improvizate. Modul de folosire este unul simplu: pozitionati discul intre degetul mare si cel mijlociu, cu logo-ul orientat in sus, puneti unghia degetului mijlociu pe suprafata discului si aruncati-l cu un bobarnac bine plasat. Nu va iesi din prima, dar in scurt timp veti prinde atat dexteritate cat si precizie in aruncari! Pachetul contine un singur disc de culoare alba, diagonala 4cm si inaltime 1cm. Se poate achizitiona si in pachet de 3 (vedeti produsul cu codul SOURCE0160). Varsta recomandata: 8 ani sau mai mult.

Mini-frisbee "Flickers", alb

29,00 Lei
24,65 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Set 3 mini-frisbee "Flickers Neon"

Fie ca ati cumparat inainte varianta cu un singur disc (cod produs SOURCE0159) sau doriti din prima sa includeti si prietenii in fenomenul Flickerz, acest pachet va ofera 3 mini discuri Flickerz de culori Neon pentru un plus de distractie! Nu stii ce este Flickerz? Acest mini-disc zburator este deosebit de mic dar, in ciuda dimensiunilor reduse, poate zbura aproximativ 22 de metrii! Folosite fie afara sau in casa, Flickerz sunt proiectate special pentru viteza si acuratete, lasand frau liber la aruncari de precizie sau trucuri improvizate. Modul de folosire este unul simplu: pozitionati discul intre degetul mare si cel mijlociu, cu logo-ul orientat in sus, puneti unghia degetului mijlociu pe suprafata discului si aruncati-l cu un bobarnac bine plasat. Nu va iesi din prima, dar in scurt timp veti prinde atat dexteritate cat si precizie in aruncari! Pachetul contine 3 discuri de culori neon, fiecare de diagonala 4cm si inaltime 1cm. Varsta recomandata: 8 ani sau mai mult.

Set 3 mini-frisbee "Flickers Neon"

69,00 Lei
58,65 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro

 

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader