category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 Filtre

Filtre
Pentru moment nu exista produse in aceasta categorie. Poti folosi facilitatea de cautare pentru a gasi produsul dorit, sau ne poti trimite intrebarile tale aici si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Cautare avansata
Cauta dupa: Categorie:
Pret minim: Pret maxim:
 

Monitorizare bebe cu ajutorul unui sistem monitorizare bebeluși

Evoluția tehnologiei a dus la inventarea unor dispozitive foarte utile pentru a avea grijă de cei mici, astfel încât un interfon bebe sau o cameră de supraveghere copii au devenit articole disponibile în magazinele obișnuite pentru copii, fără să fie nevoie să fii un bun cunoscător în domeniul tehnologiei pentru a le putea folosi în mod eficient. Aceste sisteme de supraveghere copii sunt atât de inteligent concepute încât ușurința în utilizare este o principală caracteristică a lor. Diverta Online vă asigură de utilitatea acestui tip de produse moderne și ingenioase.

Aparat supraveghere bebeluși pentru comunicare chiar și de la distanță

Noi considerăm că deși ai hotărât ca noul născut să doarmă în camera lui încă de la începutul vieții sale, nu ar trebui să ai niciun motiv de îngrijorare, deoarece printr-un microfon pentru copii îl poți auzi imediat ce acesta scâncește; apoi, în cazul în care plânge, poți vorbi de la distanță pentru a-ți auzi vocea și a-l liniști, un interfon bebe ajutându-te în acest sens. Funcția muzicală, ce include piese de adormit copilul poate fi de mare jutor, mai ales că se poate activa și dezactiva de la distanță de către părinte. Putem spune că foarte interesant este că raza de acțiune este de aproximativ 300 metri, permitând celui care supravegheaza copilul să ducă la îndeplinire și alte sarcini mai mult sau mai puțin casnice. Aparatul funcționeaza cu baterii, are sistem de reglare a volumului și iluminare cu LED-uri. Îl puteți comanda de pe site-ul nostrum Diverta Online, iar transportul este gratuit în cazul în care valoarea comenzii este de cel puțin 130 lei.

Camera supraveghere copii pentru contact vizual continuu

Pentru părinții foarte grijulii dar foarte ocupați recomandăm achiziționarea de cameră supraveghere bebe, cu ajutorul căreia vizualizați pe tabletă sau pe telefonul mobil copilul, în orice moment al activității sale zilnice. Evident că puteți monta camera video bebe și pentru confortul dumneavoastră psihic atunci când angajați o bonă să aibă grijă de copilul dumneavoastră când sunteți la serviciu, Astfel, nu mai stați cu grijă la ceea ce se întâmplă acasă, deoarece puteți accesa oricând vreți imagini cu cel mic.

Chiar dacă munciți la distanță sau aveți treburi în curte sau în bucătărie, deși stați acasă cu cel mic, un videointerfon bebe vă permite o supraveghere mai liniștită. Diverta Online vă stă la dispoziție cu modele de interfon bebe si camera de supraveghere copii pentru siguranța întregii familii!Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro