category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Articole Copii si Bebe Cantare

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

Cantar bebelusi si copii Momert 6475 electronic

Un cantar bebelusi nou nascuti si copii Momert care va cantari cu acuratete copilul. Este usor de utilizat, practic si prevazut cu un ecran LCD pentru o vizualizare usoara a kilogramelor bebelusului Dumneavoastra. Este prevazut cu platou detasabil care va permite sa cantariti chiar si copilul care sta in picioare.Caracteristici:- prectic si modern, recomandat pentru a controla greutatea bebelusului- este prevazut cu un platou detasabil care va permite sa cantariti copiii care stau deja in picioare- capacitatea maxima cantarita este de 20 Kg- diviziuni de cate 10 gr- acesta cantareste cu o precizie de +/- 0.5%- ecranul este LCD- este un cantar electronic prevazut cu functia TARA, inchidere automata, indicator de suprasarcina si indicator pentru baterie descarcata- selectie mod: Kg / Lb / St- functioneaza cu 2 baterii CR 2032 (incluse)- durata medie de functionare a acestei baterii este de 1 an.Dimensiuni: - 52(L) x 32(l) x 30(h) cm.Garantie: 24 luni!Greutate: 3 Kg.

Cantar bebelusi si copii Momert 6475 electronic

185,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Cantar Baie Joycare JC 434

Cantar Baie Joycare JC 434Un cantar baie Joycare JC 434 confectionat din sticla foarte rezistenta care poate masura pana la 180 de kg. Este foarte subtire si pentru o precizie cat mai mare va masura chiar si diviziunile de cate 100 g. Acest cantar de baie va reda procentul de grasime corporala, apa, masa musculara si osoasa. Este prevazut cu un buton cu senzor tactil, avand si optiunea de stingere automata. Acesta poate memora ultimele date pentru 8 utilizatori.Caracterstici:- acesta este un cantar de baie foarte subtire- este prevazut cu optiunea de stingere automata- platforma cantarului este confectionata din sticla foarte rezistenta- este prevazut cu un buton cu senzor tactil- cantarul masoara procentul de grasime corporala, apa, masa musculara si osoasa- poate memora ultimele date pentru 8 utilizatori- capacitatea maxima a acestuia este de 180 kg cu diviziuni de cate 100 g- se poate selecta unitatea de masura: kg sau lb- functioneaza cu ajutorul a 4 baterii de tip AAA- este prevazut cu afisaj LCD cu iluminare alba- culoare: negru.Dimensiuni:- 31(L) x 31(l) x 2(h) cm.Greutate: 2300 g.

Cantar Baie Joycare JC 434

242,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


CANTAR DIGITAL PENTRU BEBELUSI MD-682

Are functie pentru a lua greutatea exacta, chiar daca bebelusul se misca.Tava detasabila pentru a cantari copii pana la 20 kg.CaracteristiciCapacitate: 20 kgDiviziune: 10 gFunctia de mentinereFunctia TARAInchidere automataTava detasabilaAlimentare dubla:baterii 1 x 9V – incluseAdaptor AC/DC (optional)

CANTAR DIGITAL PENTRU BEBELUSI MD-682

260,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Cantar Electronic Bebelusi Si Copii BEURER BY80

Cantar Electronic Bebelusi Si Copii BEURER BY80 Acest cantar bebe este ideal pentru cantarirea bebelusilor si a copiilor. Este prevazut cu functie speciala de retinere a kilogramelor cantarite. Va fi mult mai usor de utilizat in cazul in care cei mici se misca. Este usor de curatat. Caracteristici:- Graduatie: 5g - Capacitate maxima 20 Kg. - Are functie automata de oprire. - Se poate schimba afisajul intre kg/lb/oz - Bateriile sunt incluse in pachet. Prevazut cu o cutie de cadou cu maner practic de transport. Dimensiuni: 550 x 310 x 53 mm.

Cantar Electronic Bebelusi Si Copii BEURER BY80

272,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Cantar electronic bebelusi si copii BabyOno 291

Prezenta unui cantar este necesara inca din primele zile, pentru a monitoriza cu precizie greutatea nou-nascutului. Cantarul poate fi utilizat atat pentru masurarea greutatii bebelusilor - capacitate maxima 20 kg, cat si a copiilor - capacitate maxima 50 kg. Acest cantar copii are un design robust, fiind usor de utilizat. Forma tavitei pentru masurarea greutatii bebelusilor este special creata pentru a fi comoda. Caracteristici:- retinerea automata a cantitatii masurate- afisarea ultimei masuratori- existenta functiei Tara, ce da posibilitatea parintelui sa scada greutatea scutecului, a hainelor sau a unei paturi - tavita confortabila- precizie de cantarire- cantitate minima de cantarire 0.05 kg- gradatie 0.01 kg- indicator pentru nivelul bateriilorCantarul functioneaza cu 2 baterii 1.5 V AA Bateriile nu sunt incluse.Important: pentru a verifica daca bebelusii iau in greutate, masurarea se face o singura data pe zi, in acelasi moment al zilei.

Cantar electronic bebelusi si copii BabyOno 291

290,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat
Un cântar pentru bebeluși – de avut în casă

Proaspeții părinți probabil că au primit deja recomandări să își achizitioneze, printre alte produse de igienă și îngrijire și un cântar de bebeluși. Și magazinul nostru vă sugerează să procedați astfel, să cumparați cântarul de copii propriu de pe Diverta Online. Nu este unul dintre articolele absolut necesare supraviețuirii în bune condiții ale copilului, însă este bine să existe în casa în care se găsește un copil, deoarece se poate supraveghea mai ușor greautatea, oscilațiile de greutate, și astfel părinții înțeleg că ceva se întâmplă cu sănătatea copilului, chiar dacă acesta nu poate comunica eficient.

Cântar bebeluși ce are sistem mecanic, ușor de folosit

Vă recomandăm un cântar nou născuți practic, ce are taler în care se poate așeza bebelușul în poziția culcat, este prevăzut, în general, și cu o husă din material textil ce poate fi scoasă în vederea curățării pentru o bună igienă. Prețul unui astfel de produs este, pe site-ul nostru cu produse pentru copii, 133,00 lei, având și avantajul că după ce crește copilul și poate sta în poziție verticală, se îndepărtează talerul, rămânând posibilitatea de pune picioarele pe suportul de cântărire.

Apoi, un alt avantaj este acela că ulterior, când crește cel mic, se poate folosi pe post de cântar de bucătărie, pentru măsurarea produselor alimentare. Limita maximă este de 20 kg, iar garanția acestui cântar pentru bebeluși este de 24 de luni din momentul achiziționării.

Cântar copii cu funcție specială de memorare a kilogramelor pe care le-a cântărit.

Da, un cântar electronic bebe este perfect pentru măsurarea copiilor care au obiceiul de a nu prea sta locului, mișcându-se continuu. Prețul acestui tip de produs, cântar pentru bebeluși, este de 272.00 lei, fiind disponibil atât online pe Diverta, fiind similar ca și calitate celor magazinele reale de specialitate sau în farmacii. Este evident că este un cântar foarte precis, putând fi refolosit ulterior în cântărirea produselor din bucătărie, din rețetele de gătit în care trebuie respectate perfect cantitățile pentru succesul felului de mâncare.

Diverta Online vă stă la dispoziție 24 de ore din 24, prezentandu-vă o gamă foarte variată de produse, printre care și cântare de bebeluși necesare în familiile tinere. Este important să menționăm că Diverta poate livra un cântar pentru nou născuți în toate colțurile țării, favorizând ajungerea acestui tip de obiecte și în localitățile în care gama de produse nu există pe piața reală.Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro