category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Articole Copii si Bebe Tarcuri Copii si Bebe

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

Tarc Copii Moni Giant Yellow

Un tarc pentru copii reprezinta solutia ideala pentru a-i asigura copilului un spatiu sigur pentru joaca. Este confectionat din materiale de calitate, non-toxice, conforme cu standardele de siguranta. Acest tarc de joaca pentru copii este recomandat atat pentru momentele de joaca de acasa cat si pentru excursiile sau vacantele realizate impreuna cu copiii.Tarcul de joaca este recomandat copiilor cu greutatea pana la 15 kg si inaltimea de 86.4 cm.Este prevazut cu un mecanism foarte simplu de pliere si de depliere. Salteluta pliabila este decorata cu imagini dragute si atractive pentru cei mici. Tarcul este prevazut cu plasa transparenta pe toate cele 4 parti laterale pentru a permite vizibilitate copiilor si supravegherea permananenta din partea parintilor. Caracteristici:- tarc de joaca cu sistem rapid de pliere si de depliere- sistem dublu de siguranta pentru pliere - confectionat pentru a permite supravegherea celor mici - stabil si sigur - design elegant, culori si desene atractive pentru copiiDimensiuni:93 x 93 x 77cm

Tarc Copii Moni Giant Yellow

230,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat
Un țarc pentru copii e soluția ideală pentru o joacă în siguranță

Dacă ai un copil mic, îți pui constant problema siguranței copilului atunci când vrei să îl lași să se joace și, de aceea, un țarc de joacă ce e cumpărat din magazinele specializate te scapă de spaima că i se poate întâmpla ceva, când o secunda te uiți în altă parte. Și apoi, întotdeauna se mai ivește câte ceva de făcut: un biberon de spălat, hăinuțe de călcat, o supă de pregătit, jucării de adunat… și câte și mai câte acțiuni suplimentare pe lângă supravegherea jocului celui mic. Tocmai de aceea e bine să îl lași într-un țarc de joacă pentru copii pe care îl poți cumpara de la Diverta Online, magazinul nostru cu produse pentru copii, printre care și tipuri diferite de țarc pentru copii.

Cumpără țarc bebe din locuri sigure

Dacă tot ți-ai propus să cumperi un țarc de joacă copii, mergi într-un magazin specializat în produse pentru copii, nu cumpăra de oriunde, mai ales nu la mâna a doua, pentru că poate fi deteriorat, nu ai garanție și din acest motiv îți poate pune copilul în pericol fără să vrei asta. Noi știm că achiziționând un țarc pentru bebe din magazinul nostru oferim atât garanția produsului cât și siguranța copilului dumneavoastră.

Astfel, un țarc bebe la care barele sunt căptușite cu material moale, plasa transparentă permite copilului să vadă tot ce se petrece în jurul țarcului de copii, mânerele ce permit copilului să se sprijine singur, salteaua din burete moale, țesătura viu colorată, vopselele non-toxice folosite, greutatea totală a țarcului fiind una foarte mica, prezintă toate calitățile pentru a fi achiziționat de pe Diverta Online.

Ṭarc pentru copii de folosit în excursii

Soluția ideală pentru a ține copilul mic în siguranță atunci când te aventurezi cu toată familia într-o călătorie este un țarc pentru bebeluși în care îl poți lăsa fără grijă că poate agăța fire, poate pune mânuțele sau gurița pe locuri care nu ești foarte sigură că au fost tocmai sterilizate. Astfel, o excursie nu se transformă într-o grijă continuă sau într-un motiv pentru diferite boli imediate. Îl lași în acest țarc joacă bebe și poți să te și relaxezi, pentru că până la urmă, călătoria e făcută mai ales în scopul de a te simți mai bine decât dacă ai fi stat pur și simplu acasă. Pentru o astfel de siguranță noi recomandăm un țarc de joacă entru copii de pe Diverta.

Deci, un țarc joacă copii este foarte util în orice familie în care există un micuț predispus, prin fragilitatea ființei sale, la mici accidente. Vă așteptăm pentru investiția în siguranță!Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro

 

Jocuri Online YouTube Download Filme Porno