article
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 Regulament VLOGit

Regulament VLOGit


Daca ai ajuns aici, clar vrei sa stii mai multe despre vlogging. Crezi ca e usor sa te filmezi cu telefonul intr-un spatiu oarecare si cu un produs ce-ti place, siii cateva view-uri pe youtube. DAAAR, ce-ai spune de nistre trucuri misto sa devii si mai bun? Sa ai multi fani si comentarii, clar pozitive? 

Daca ai intre 8 si 13 ani si esti pasionat de vlogging, urmeaza pasii de mai jos:

Primul pas e simplu: trimite-ne in perioada 26 aprilie – 9 mai un clip video de max. 2 minute in care te prezinti si ne spui de ce vrei sa devii vlogger. Clipul, daca e prea mare, ni-l poti trimite prin Wetransfer.com la adresa romina.stancu@diverta.net cu subiectul ”pentru proiectul VLOGit”.

Al doilea pas Obligatoriu, impreuna cu clipul, trebuie sa ne trimiti scanat si formularul de consimtamant (completat, semnat) prin care tutorele legal isi da acordul  sa te inscrii. Il poti descarca de aici

Apoi, pe 10 mai urmeaza sa selectam 20 de participanti care vor avea parte 2 workshop-uri super- tari cu filmari, cu live-uri, cu training, cu unboxing in fata Diverta din Bucuresti Mall, Vitan:

·         Workshop nr.1: Ce trebuie sa stiu despre vlogging | 13 mai, interval orar 17.00-19.00

·         Workshop nr.2: VLOG me, VLOG you, VLOG it | 19 mai, interval orar 17.00-19.00

Si cireasa de pe tort – concursul final de UNBOXING DIVERTA cu premii pe masura.

Citeste Regulamentul (ce poate fi vizualizat aici) si vezi, pe langa criteriile de jurizare si premii, desfasuratoul proiectului

 

Asa ca, hai! Ce mai astepti? Let’s VLOGit!
Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro