article
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 Regulament Used Books

Mai jos puteti citi conditiile de derulare ale programului Used Books

Sectiunea 1. Prevederi generale

Prezentul regulament reglementeazași descrie modalitatea in care este derulat programul Used Books in magazinul Diverta din Piata Romana, nr. 5, Bucuresti.

Initiatorul programului Used Books, denumit în continuare BLOR este S.C. Blor Retail S.A. cu sediul în Bucuresti, Str. Drumul Sabareni, nr. 24-26 corp administrativ, etaj 2, birou 203A, Sector 6, înregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/11806/2003, cu cod unic de înregistrare RO15704730, cu contul: RO49BUCU012280492511RO01, Sucursala ALPHA BANK UNIRII, reprezentata prin Elena Radu, în calitate de Administrator.

Participant la program poate fi orice cetațean aflat pe teritoriul Romaniei, care ia la cunostintași este de acord cu prezentele conditii.

Prezentele conditii sunt disponibile in magazinul Diverta Piata Romana si online, pe www.dol.ro. BLOR isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii și se obliga sa prezinte în magazin și pe site-urile amintite versiunile actualizate ale prezentelor conditii, dar și sa informeze Participantul, verbal, prin intermediul consultantilor de vanzari, despre cele mai importante prevederi.

Sectiunea 2. Descrierea programului Used Books


Orice persoana fizica, cetaţean roman sau nu ( denumita in continuare Participant), trebuie sa vina cu cartea sau cartile pe care doreste sa le vanda in cadrul programului Used Books in magazinul Diverta din Piata Romana, numarul 5, sector 1, Bucuresti. Cartile vor fi acceptate daca indeplinesc conditiile enuntate in sectiunea 3.

Va primi in schimbul cartii aduse un voucher cu o valoare egala cu 15% din pretul de coperta al cartii, asa cum apare acesta in Catalogul Electronic Used Books.

Cartile din Catalogul Electronic Used Books vor fi identificate dupa titlu, autor, editura si/sau ISBN de catre consultantii de vanzari Diverta. Vor fi acceptate cartile din lista, cat si editii mai vechi ale acestora.

Pentru cartile care nu se regasesc in Catalogul Electronic Used Books, valoarea la care vor fi estimate este egala cu 3 lei/bucata, pret unic.

Daca un client inscrie mai multe carti in programul Used Books, valoarea inscrisa pe voucher va fi suma valorilor corespunzatoare fiecarei carti in parte. Nu se acorda rest la valoarea afisata pe voucher.

Voucherele se cumuleaza si sunt valable in magazinul Diverta din Piata Romana, nr. 5, Bucuresti. Pot fi folosite pentru achizitionarea oricarei carti din magazinul Diverta Piata Romana, fie din zona de Used Books, fie din raionul de carte al magazinului.

Sectiunea 3. Criterii de eligibilitate a car
ților pentru programul Used Books

Lista completa a categoriilor din care se accepta carti in programul Used Books se regaseste in Anexa 1 a prezentului regulament.

Nu se vor accepta
carti din urmatoarele categorii: Juridic, Teorie Generala si Jurisprudenta, Legislatie, Tehnica si Tehnologie, Manuale si Auxiliare, Harti Romania si Carti de colorat.

Nu se vor accepta
carti care:
- au pagini lipsa
- au scris ilizibil
- au coperti rupte
- prezinta urme avansate de invechire, urme de lichid sau mirosuri impregnate
- sunt scrise sau subliniate

Sectiunea 4. Conditii de utilizare a voucherului Used Books


Voucherul are o valoare egala cu 15% din pretul cumulat al cartilor inscrise in programul Used Books, care respecta criteriile de eligibilitate, asa cum apare acesta in Catalogul Electronic Used Books. Pentru cartile care nu se regasesc in Catalogul Electronic Used Books, valoarea de pe voucher va fi egala cu 3 lei/exemplar, pret unic.

Voucherele se cumuleaza si pot fi folosite pentru achizitionarea de carti din magazinul Diverta Piata Romana, fie din zona de Used Books, fie din raionul de carte al magazinului. Nu se acorda rest la valoarea afisata pe voucher.

Voucherul poate fi utilizat o singura data si este valabil 30 de zile de la data acordarii, inscrisa pe el. Dupa expirarea perioadei de 30 de zile, voucherul devine nul.

Nu este posibila inlocuirea voucherului primit cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii.

Sectiunea 5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Beneficiarilor acestul serviciu le sunt garantate drepturile, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

SC BLOR RETAIL SA prelucreaza datele cu caracter personal ale clientilor in conformitate cu dispozitille Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si este înregistrata ca operator de date cu caracter personal sub nr. 31532/ 05.05.2014.

Sectiunea 6. Dispozitii finale.


Regulamentul programului USED BOOKS este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant in magazinul Diverta din Piata Romana si pe site-urile: www.clubdiverta.ro si www.dol.ro. BLOR RETAIL SA poate in orice moment sa anunte pe site-urile proprii si/sau in magazin incetarea prezentului program.


BLOR RETAIL SA
Prin administrator Elena Radu

Puteti consulta Anexa 1 aiciContact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro