article
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 Formular Retur

Formular Retur

Cum se face returul:

1. Personal, la unul dintre magazinele Diverta

2. Prin serviciul de curierat agreat. Completezi FORMULARUL DE RETUR si produsul va fi preluat de catre un agent Cargus in vederea returnarii catre vanzator.
Dupa aprobarea
formularului de retur, vei fi notificat prin e-mail asupra cererii in maxim 2 zile lucratoare de la trimiterea cererii de retur, urmand ca produsul sa fie ridicat de catre un curier in aproximativ 2 zile lucratoare, de la adresa specificata de tine.


In cazul in care clientul solicita ridicarea returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata. Costul de transport pentru retur este de 9.9 RON. 

Cum se returnareaza banii:

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, S.C. BLOR RETAIL S.A se angajeaza sa returneze beneficiarului, in cont, suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea produsului de catre vanzator.

Conditii pentru retur:

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva etc.
- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
- In cazul retururilor repetate (peste 2 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro