article
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 Conditii de utilizare

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.DOL.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Site-ul www.DOL.ro furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea BLOR RETAIL S.A. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.DOL.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii de utilizare.

Site-ul www.DOL.ro este gazduit de serverele societatii Sistec-SBSol S.R.L. Societatea BLOR RETAIL S.A. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Site-ul www.DOL.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.DOL.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

BLOR RETAIL S.A. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.), sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.DOL.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii BLOR RETAIL S.A., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la DOL.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.DOL.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Diverta Online si/sau a asociatilor sai, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii BLOR RETAIL S.A. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Diverta Online a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care consderati ca BLOR RETAIL S.A. a incalcat vreun drept de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@dol.ro cu observatiile de rigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea BLOR RETAIL S.A., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

MARCI

Societatea BLOR RETAIL S.A. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii BLOR RETAIL S.A., fara acordul scris al acesteia.

Denumirea "DOL"(Diverta OnLine), sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale BLOR RETAIL S.A. Ele pot fi utilizate numai cu acordul scris Diverta Online, si numai in legatura cu produse sau servicii ale BLOR RETAIL S.A. Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

ACCESUL LA SITE

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

DATELE PERSONALE

Blor Retail S.A, in calitate de operator de date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, suntem obligati sa va informam asupra datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dumneavoastra, precum si despre drepturile pe care le aveti referitor la aceste prelucrari.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri de marketing si/sau in scop statistic si in scopul oricaror campanii (ex. Campanie tip sondaj de opinie). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 10 ani din momentul inregistrarii si vor fi sterse de indata ce va veti retrage consimtamantul.

Referitor la procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: Dreptul de acces la datele cu caracter personal; Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal; Dreptul la stergerea datelor cu caracter personal; Dreptul la restrictionarea prelucrarii; Dreptul la opozitie in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Exercitarea acestor drepturi se face in cadrul si limitele trasate de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Aveti dreptul de a va retrage, in orice moment, consimtamantul. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa apasati pe linkul din subsolul oricarui newsletter primit de la noi. De asemenea, ne puteti informa despre retragerea consimtamantului de a primi comunicari comerciale si de marketing si in scris, prin oricare dintre modalitatile de mai jos.

Pentru exercitarea oricarui drept mai sus aratat sau pentru a obtine informatii despre datele cu caracter personal pe care le prelucram despre dumneavoastra, va rugam sa ne adresati o cerere, datata si semnata, prin:

-              Posta electronica (e-mail), la adresa: dateclienti@diverta.net

-              Serviciul postal, la adresa: Str. Drumul Sabareni, nr. 24-26, sector 6, Bucuresti.

Aveti dreptul de a formula plangere impotriva modului cum va sunt prelucrate datele cu caracter personal sau pentru nerespectarea drepturilor dumneavoastra.

Plangerea se adreseaza Autoritatii Nationale pentru Supravegherea prelucrarilor de date cu caracter personal: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.


COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Diverta Online are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea BLOR RETAIL S.A. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii BLOR RETAIL S.A. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii BLOR RETAIL S.A. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. BLOR RETAIL S.A.. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.DOL.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR

BLOR RETAIL S.A. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. BLOR RETAIL S.A. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.DOL.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea BLOR RETAIL S.A. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Diverta Online face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului pe perioada declarata.

Diverta Online si toate informatiile continute sunt proprietate a companiilor BLOR RETAIL S.A.. Sigla DOL (Diverta Online) este marca inregistrata.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul www.DOL.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile.

Informatiile prezentate pe site-ul DOL.ro, au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete (produsele, in momentul livrarii vor fi insotite de documentatia completa furnizata de catre producator) insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea BLOR RETAIL S.A. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre BLOR RETAIL S.A. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat BLOR RETAIL S.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia Diverta Online de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de imaginea prezentata pe site.

De asemenea, BLOR RETAIL S.A. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 14 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 14 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor.


POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Societatea BLOR RETAIL S.A. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Diverta Online.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda, www.DOL.ro poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.DOL.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Politica de pret practicata pe site-ul www.DOL.ro este diferita de cea aplicata in magazinele Diverta. Din aceasta cauza pot aparea diferente intre pretul afisat pe online fata de cel din reteaua magazinelor Diverta.

POLITICA DE LIVRARE

Metode de livrare 

  1. Livrarea prin curierat rapid - Coletul va fi livrat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. 
  2. Ridicare personala a coletului dintr-unul din magazinele retelei Diverta.  

In momentul plasarii comenzii, fiecare client are posibilitatea de a opta atat pentru livrarea prin intermediul curierului cat si pentru optiunea de ridicare personala a coletului dintr-unul din magazinele retelei Diverta.

La fel ca si in cazul livrarilor prin curier termenul de livrare pentru aceste comenzi variaza intre 24-48 de ore pentru produsele cu care se afla in acelasi depozit. In cazul in care produsele comandate se afla in 2 sau mai multe depozite, termenul de livrare poate fi suplimentat cu 24-48 de ore.

POLITICA DE RETUR

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.