TEHNOLOGII GENERALE DE PRELUCRARE A CARNII, PESTELUI, LAPTELUI, LEG SI FRUCT.CLS. A X A
DANA-IOANA ION
Cod produs: YCDP00267
nu este in stoc
Acest produs nu mai este la vanzare
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare
Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294
Transport Gratuit
Peste 125 RON
Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, leg si fruct.cls. a x a de Dana-ioana Ion
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.
ISBN | 978-606-528-137-0 |
An aparitie | 2012 |
Autor | Dana-Ioana Ion, Ioana Branzaru, Tincuta Condruz, Violeta Teodor |
Editura | CD Press |
Numar pagini | 104 |
Tip coperta | Paperback |
Lungime | 28 |
Latime | 21 |
Materie | Arte si meserii |
Clasa | Clasa 10 |
Varsta | 13 ani+ |
Cod Bare | 6420620003511 |
Pentru | Fete, Baieti |
Pasiunile copilariei | Cultura generala |
UM Dimensiuni | cm |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.