CE I-A SPUS EINSTEIN BUCATARULUI SAU
ROBERT WOLKE
Cod produs: YHU02474
nu este in stoc
Acest produs nu mai este la vanzare
De ce mancarea rumenita devine aurie? Ce ne-a lasat mostenire soacra lui Cristofor Columb? De unde provine sarea de mare? Ce trebuie sa punem in apa in care fierbem pastele? De ce untul european e mai gustos decat cel american? Ce inseamna saturat sau nesaturat? Care e deosebirea dintre grasime si acizii grasi? Ce este MSG-ul? Cum ne dam seama care scoici sunt bune? Cat alcool mai ramane de...
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare
Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294
Transport Gratuit
Peste 125 RON
Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Ce i-a spus einstein bucatarului sau de Robert Wolke
De ce mancarea rumenita devine aurie? Ce ne-a lasat mostenire soacra lui Cristofor Columb? De unde provine sarea de mare? Ce trebuie sa punem in apa in care fierbem pastele? De ce untul european e mai gustos decat cel american? Ce inseamna saturat sau nesaturat? Care e deosebirea dintre grasime si acizii grasi? Ce este MSG-ul? Cum ne dam seama care scoici sunt bune? Cat alcool mai ramane de fapt in mancarea gatita cu vin? Care e cea mai rapida metoda de a dezgheta alimentele congelate? Apa calda chiar ingheata mai repede decat apa rece? Cum actioneaza cofeina? Consumul de bauturi carbogazoase contribuie la cresterea efectului de sera? Cum sunt facute tigaile antiaderente? Se poate gati doar cu unde magnetice si lumina?in bucataria profesorului Robert L. Wolke, doctor in chimie, ingredientele si ustensilele sunt de fapt aparatura de laborator. Omul de stiinta pasionat de principiile chimice care stau la baza gatitului, dar si de preparatele rezultate, le explica intr-un limbaj accesibil, condimentat cu glume.
Editura | Humanitas |
Tip coperta | Paperback |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.