SECRETELE BUCATARIEI. CARNE ROSIE. VOL.
CORINA DOBRESCU
Cod produs: YDA01346
nu este in stoc
Acest produs nu mai este la vanzare
Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.
Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea...
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare
Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294
Transport Gratuit
Peste 125 RON
Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Secretele bucatariei. carne rosie. vol. de Corina Dobrescu
Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.
Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea "Sfaturi utile" va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. in plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.
ISBN | 978973675962 |
Editura | Litera |
An aparitie | 2010 |
Numar pagini | 144 |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.