category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Carti Legislatie

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa
1 2 3

CODUL DE PROCEDURA FISCALA COMPARAT 2015-2016

Pentru "Codul de procedura fiscala 2015/2016 (text comparat)", textul de baza, il reprezinta textul codului in vigoare la 31.12.2015 (text consolidat cu toate modificarile survenite pana la acea data), reglementat prin O.G. nr. 92/2003. Fata de textul initial, modificarile in vigoare de la 1 ianuarie 2016 (noul cod de procedura fiscala, aprobat prin Legea nr. 207/2015), sunt evidentiate potrivit conventiilor grafice ale textului comparat, procedeu de acum consacrat la editura Confisc. Astfel, un anumit enunt poate sa nu sufere nicio modificare (se pastreaza textul de baza, in vigoare in anul 2015), poate fi eliminat (textul vechi) sau poate fi text nou. Corelarea articolelor ("pe vechi" si potrivit noului cod), ajuta specialistii care utilizeaza codul comparat (experti contabili si inspectori, deopotriva), in situatia in care trebuie invocat temeiul legal in vigoare la data producerii unui anumit eveniment. Am pastrat, la cuprins, si pozitia initiala a unui anumit articol, potrivit vechiului cod (cu trimiterea intre paranteze drepte: "v. art. xxx"), ca un sprijin vizual suplimentar, pentru a fixa, de catre cei interesati, modificarile survenite in structura noului cod comparativ cu cel vechi.

CODUL DE PROCEDURA FISCALA COMPARAT 2015-2016

33,90 Lei
27,12 Lei
TVA inclus
In stoc


FISCALITATE DE LA LEGE LA PRACTICA EDITIA 8

Cum se interpreteaza legislatia fiscala, cum se determina si cand se vireaza statului impozitele datorate, ce fel de declaratii trebuie completate si cand trebuie acestea depuse la organele fiscale? Pentru a raspunde acestor intrebari si pentru a face fiscalitatea cat mai accesibila tuturor categoriilor de persoane fizice sau juridice, dar si studentilor, au fost abordate mai intai aspectele generale si calendarul obligatiilor fiscale, urmand ca apoi sa fie prezentate, intr-o maniera in acelasi timp accesibila si completa, impozitele, taxele si contributiile reglementate de sistemul fiscal din Romania, precum si procedura de realizare a controlului fiscal. Cartea are un pronuntat caracter practic, prezentand, pe langa reglementarile fiscale legale, interpretari ale unor paragrafe legislative si exemple privind modul de calcul al impozitelor.

FISCALITATE DE LA LEGE LA PRACTICA EDITIA 8

59,90 Lei
47,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


BAZELE MARKETINGULUI

Aceasta carte reprezinta, mai degraba, un ghid de marketing, cu importanta atat teoretica, cat si practica. Ea urmareste toate elementele esentiale pe care un incepator in domeniul studiului marketingului trebuie sa le cunoasca, pentru ca apoi sa le poata aplica foarte usor in domeniul sau de interes. Lucrarea se adreseaza in principal studentilor, dar si oamenilor de afaceri si managerilor - tuturor celor interesati in dezvoltarea unei afaceri de succes, avand la baza un suport stiintific.

BAZELE MARKETINGULUI

21,90 Lei
17,52 Lei
TVA inclus
stoc limitat


TEHNICA OPERATIUNILOR DE TURISM INTERN SI INTERNATIONAL

Cartea ofera cititorilor (studenti, masteranzi, doctoranzi care studiaza Administrarea Afacerilor in Turism, dar si practicienilor si tuturor celor implicati in turism) o combinatie echilibrata de aspecte teoretice si practice. Pentru lucratorul din turism (indiferent de nivelul ierarhic) nu este suficient sa stie cum se fac anumite operatiuni, ci si de ce se fac. Numai astfel el va putea face alegerile potrivite. Prin urmare, lucrarea de fata a fost gandita astfel incat atat partea teoretica, cat si cea practica sa ofere informatia absolut necesara intelegerii logicii operatiunilor din turismul intern si international.

TEHNICA OPERATIUNILOR DE TURISM INTERN SI INTERNATIONAL

59,90 Lei
47,92 Lei
TVA inclus
stoc limitat


CODUL PENAL CODUL DE PROCEDURA PENALA LA ZI COD 583 ( ACT 20.10.2015)

Despre lucrare Aparitia unei noi editii a culegerii a fost determinata de multitudinea de decizii pronuntate de Curtea Constitutionala si de recursuri in interesul legii si decizii de interpretare ale dispozitiilor penale si procesual penale emise de inalta Curte de Casatie si Justitie incepand cu luna februarie a acestui an. Astfel, culegerea contine atat Codul penal si Codul de procedura penala consolidate la zi, cat si extrase din Legile pentru punerea in aplicare a acestora, fiind incluse si modificarile aduse textelor legale prin D.C.C. nr. 542/2015, D.C.C. nr. 552/2015, D.C.C. nr. 553/2015, Decizia din 1 octombrie 2015 (nepublicata) privind art. 440 alin. (2) C.proc.pen. (admiterea in principiu), Decizia din 6 octombrie 2015 (nepublicata) privind art. 301 alin. (1) C.pen. (conflictul de interese), Decizia din 8 octombrie 2015 (nepublicata) privind art. 347 alin. (1) C.proc.pen. (contestatia cu privire la modul de solutionare a cererilor si a exceptiilor); Decizia ICCJ nr. 15/2015 privind art. 348 C.pen. (exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati cu referire la profesia de avocat), Decizia ICCJ nr. 17/2015 privind art. 19 C.proc.pen. (obiectul si exercitarea actiunii civile). Culegerea cuprinde dispozitivul recursurilor in interesul legii pronuntate de ICCJ privind Codul penal si Codul de procedura penala anterioare care isi mentin valabilitatea in contextul noilor coduri, inserate sub articolul corespondent din noua reglementare a articolului la care faceau referire. Tabelele de corespondente cu vechile reglementari faciliteaza studiul comparativ al acestora, iar indexul alfabetic detaliat permite consultarea rapida a notiunilor de interes.

CODUL PENAL CODUL DE PROCEDURA PENALA LA ZI COD 583 ( ACT 20.10.2015)

20,90 Lei
16,72 Lei
TVA inclus
stoc limitat


1 2 3

1 2 3Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro