category
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 
Produse/Pagina:

Articole Copii si Bebe Saltele Copii si Bebe

Afisare:
 
 

Sortare produse:

Sorteaza dupa

Saltea MyKids Fibra De Cocos Integral 140x70x6 (cm)

O saltea copii MyKids Fibra De Cocos Integral testata dermatologic si confectionata din materiale antialergice si non-toxice care va fi ideala pentru copilul dumneavoastra. Este confectionata din fibre de nuca de cocos, in totalitate. Aceste fibre permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului.Aceasta saltea copii este prevazuta cu proprietati anti-umezeala si o husa lavabila si antialergica. Este ferma si va asigura o pozitie sanatoasa sustinand corect coloana celui mic care se va dezvolta astfel cat mai sanatos si armonios. Pentru o aerisire mai buna se recomanda ca aceasta saltea pentru copii sa fie intoarsa de pe o parte pe alta la fiecare schimbare a lenjeriei.Caracteristici:- husa este prevazuta cu fermoar- este o saltea prevazuta cu proprietati anti-umezeala- este ferma si asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului- sustine corect coloana copilului si ii asigura o crestere si o dezvoltare sanatoasa- contine fibre din nuca de cocos 100%- este testata dermatologic si confectionata din materiale antialergice si non-toxice- fibrele de cocos permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului- husa este lavabila si antialergica- husa multicolora- stabila termic - nu se incarca electrostatic- nu permite dezvoltarea acarienilor- nu retine prafulDimensiuni: - 140(L) x 70(l) cm- Inaltime: 6 cm.La fiecare schimbare a lenjeriei, se recomanda ca salteaua sa fie intoarsa de pe o parte pe alta, pentru o mai buna aerisire.Produsul este fabricat in Uniunea Europeana Garantie: 24 luni!

Saltea MyKids Fibra De Cocos Integral 140x70x6 (cm)

145,00 Lei
TVA inclus
In stoc


Saltea spuma Dream MyKids Disney Baby 140x70x7 cm

Aceasta saltea spuma Dream MyKids Disney Baby este confectionata din spuma. Spuma este non-alergica si va oferi un suport potrivit pentru coloana copilului Dumneavoastra. O saltea care va oferi copilului un somn linistit.Husa acestei saltele este confectionata din materiale de calitate si poate fi detasata cu usurinta. O husa prevazuta cu desenele Disney preferate de copil. Caracteristici:- este o saltea confectionata din materiale testate, non-toxice- salteaua este confectionata din spuma - aceasta saltea copii este un suport adecvat pentru coloana bebelusului- husa poate fi detasata pentru a fi spalata- desenele Disney aflate pe husa saltelei vor capta atentia copilului- va sustine coloana pentru o dezvoltare cat mai corecta- husa este confectionata din materiale de calitate superioara, antialergice si non-toxice.Dimensiuni:- 140(L) x 70(l) cm- inaltime: 7 cm.

Saltea spuma Dream MyKids Disney Baby 140x70x7 cm

159,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Saltea MyKids Cocos Confort 160x70x10 (cm)

Aceasta copii saltea MyKids Cocos Confort este perfecta pentru o crestere si dezvoltare cat mai sanatoasa a copilului dumneavoastra. Este ferma si sustine corect coloana asigurand o pozitie sanatoasa in timpul somnului. Salteaua este confectionata din 2 straturi de fibra de cocos si un strat de burete, la mijloc. O saltea copii confectionata din materiale antialergice si non-toxice care este prevazuta cu proprietati anti-umezeala. Husa acestei saltele pentru copii este antialergica si lavabila, iar buretele din mjloc este ferm si antialergic. Este recomandat ca la fiecare schimbare a lenjeriei sa se intoarca salteaua de pe o parte pe alta pentru o mai buna aerisire. Caracteristici: - aceasta saltea este confectionata din 2 straturi de fibre din nuca de cocos si un strat de burete la mijloc - salteluta cocos Confort este mai rigida in comparatie cu salteaua cocos-burete-cocos - buretele din mijloc este ferm si antialergic - husa este antialergica si lavabila - este ferma si asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului - sustine corect coloana copilului si ii asigura o crestere si o dezvoltare sanatoasa - este testata dermatologic si confectionata din materiale antialergice si non-toxice - fibrele de cocos permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului - husa este prevazuta cu fermoar - contine fibre din nuca de cocos - este o saltea prevazuta cu proprietati anti-umezeala - stabila termic - nu se incarca electrostatic - nu permite dezvoltarea acarienilor - nu retine praful Dimensiuni: - 160(L) x 70(l) cm - grosime: 10 cm. Produsul este fabricat in Uniunea Europeana La fiecare schimbare a lenjeriei, se recomanda ca salteaua sa fie intoarsa de pe o parte pe alta, pentru o mai buna aerisire. Garantie: 24 luni!

Saltea MyKids Cocos Confort 160x70x10 (cm)

160,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Saltea latex-cocos MyKids Disney Baby 120x60x7 cm

Aceasta saltea latex-cocos MyKids Disney Baby este recomandata pentru dezvoltarea corecta a coloanei copilului Dumneavoastra. Este confectionata dintr-un strat de latex si un strat de fibre din nuca de cocos. Fibrele de cocos si latexul, prevazut cu orificii pentru aerisirea cat mai buna a saltelei, vor impiedica incalzirea excesiva a corpului bebelusului.O saltea prevazuta cu husa detasabila, din bumbac. Husa cu desene Disney va capta atentia copilului, iar salteaua ii va oferi bebelusului un somn linistit.Caracteristici:- este o saltea confectionata din materiale testate, non-toxice- va sustine coloana pentru o dezvoltare cat mai corecta- salteaua este confectionata dintr-un strat de latex si un start de fibre din nuca de cocos- stratul de latex ofera un confort deosebit celor mici- fibrele de cocos permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului- aceasta saltea copii este un suport adecvat pentru coloana bebelusului- husa poate fi detasata pentru a fi spalata- desenele Disney aflate pe husa saltelei vor capta atentia copilului- husa este confectionata din bumbac, antialergic si non-toxic.Dimensiuni:- 120(L) x 60(l) cm- inaltime: 7 cm.

Saltea latex-cocos MyKids Disney Baby 120x60x7 cm

305,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Saltea latex-cocos MyKids Disney Baby 140x70x7 cm

Salteaua latex-cocos MyKids Disney Baby este un suport adecvat pentru dezvoltarea cat mai sanatoasa a copilului. O saltea copii confectionata dintr-un strat din latex si un strat din fibre de nuca de cocos. Husa saltelei este confectionata din bumbac si prevazuta cu desenele Disney preferate de copilul Dumneavoastra.Stratul de latex este prevazut cu orificii pentru aerisire, iar impreuna cu stratul din fibre de cocos vor impiedica incalzirea in exces a corpului. Este o salteluta confortabila si recomandata de specialisti.Caracteristici:- salteaua este confectionata dintr-un strat de latex si un start de fibre din nuca de cocos- aceasta saltea copii este un suport adecvat pentru coloana bebelusului- va sustine coloana pentru o dezvoltare cat mai corecta- stratul de latex ofera un confort deosebit celor mici- este o saltea confectionata din materiale testate, non-toxice- fibrele de cocos permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului- desenele Disney aflate pe husa saltelei vor capta atentia copilului- husa poate fi detasata pentru a fi spalata- husa este confectionata din bumbac, antialergic si non-toxic.Dimensiuni:- 140(L) x 70(l) cm- inaltime: 7 cm.

Saltea latex-cocos MyKids Disney Baby 140x70x7 cm

365,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Saltea latex Lux MyKids Disney Baby 120x60x12 cm

O saltea latex Lux MyKids Disney Baby care va oferi confort si o dezvoltare cat mai armonioasa a copilului. Este o saltea confectionata in intregime din latex perforat care va permite o cat mai buna aerisire. Husa acesteia este detasabila si confectionata din bumbac.Pe husa acestei saltele cei mici vor descoperi personajele din desenele Disney. Aceasta saltea va oferi un suport adecvat pentru coloana si va permite copilului sa se bucure de un somn cat mai linistit.Caracteristici:- salteaua este confectionata din latex perforat care permite aerisirea - stratul de latex ofera un confort deosebit celor mici- aceasta saltea copii este un suport adecvat pentru coloana bebelusului- este o saltea confectionata din materiale testate, non-toxice- va sustine coloana pentru o dezvoltare cat mai corecta- husa poate fi detasata pentru a fi spalata- desenele Disney aflate pe husa saltelei vor capta atentia copilului- husa este confectionata din bumbac, antialergic si non-toxic.Dimensiuni:- 120(L) x 60(l) cm- inaltime: 12 cm.

Saltea latex Lux MyKids Disney Baby 120x60x12 cm

479,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat


Saltea latex Lux MyKids Disney Baby 140x70x12 cm

Salteaua latex Lux MyKids Disney Baby este confectioanta din materiale antialergice si non-toxice. Este prevazuta cu un strat de latex perforat care va permite aerisirea saltelei. O saltea confortabila care va oferi copilului un somn linistit.Husa acestei saltele copii este confectionata din bumbac si este detasabila. Aceasta este testata dermatologic, non-toxica si prevazuta cu personaje din desenele Disney preferate de copil.Caracteristici:- aceasta saltea copii este un suport adecvat pentru coloana bebelusului- salteaua este confectionata din latex perforat care permite aerisirea - va sustine coloana pentru o dezvoltare cat mai corecta- stratul de latex ofera un confort deosebit celor mici- husa poate fi detasata pentru a fi spalata- este o saltea confectionata din materiale testate, non-toxice- desenele Disney aflate pe husa saltelei vor capta atentia copilului- husa este confectionata din bumbac, antialergic si non-toxic.Dimensiuni:- 140(L) x 70(l) cm- inaltime: 12 cm.

Saltea latex Lux MyKids Disney Baby 140x70x12 cm

485,00 Lei
TVA inclus
stoc limitat
Saltea de pătuț pentru bebe - în primii ani de viață

Chiar dacă ai cumpărat deja un pătuț bun, cu cadrul de lemn, rezistent și aspectuos, trebuie să ai în vedere și o saltea pentru bebeluși de calitate, fiind poate chiar o investiție la care să ții în mod deosebit pentru că de ea depinde confortul și sănătatea copilului tău. O saltea pentru bebeluși bine aleasă poate reprezenta o sănătate mai bună, o ținută a corpului mai elegantă mai târziu în viață. Ne bucurăm să îți putem prezenta oferta noastră de saltele copii de pe Diverta Online, siguri fiind că modelele de saltele de pat pentru copii pe care expunem asigură toate condițiile de sănătate necesare micuțului dumneavoastră.

Saltele copii ideale pentru o bună circulare a aerului

Din oferta de saltele pentru copii de pe site-ul nostru, cele mai bune au și un preț usor mai ridicat. Nu trebuie să faceț rabat niciodată de la calitate atunci când vine vorba de sănătatea copilului dumneavoastră și cu atât mai mult acordați atenție la o saltea bebe de cocos, mai ales dacă este confecționată în totalitate din fibre de nucă de cocos. Există multe oferte de saltele copii, însă întotdeauna trebuie studiată cu mare atenție o saltea de cocos pentru bebe deoarece știi că poate oferi un somn mai bun, nopți mai liniștite, un somn mai bun chiar pentru tine, în momentul în care bebe foarte bine. Nu suntem lipsiți de modestie îndemnându-vă să cumpărați salteaua pentru pătuț bebe de la noi, convingându-vă dumneavoastră înșivă că la noi sunt cele mai bune modele de saltele pentru pătuț bebe cu fibră de cocos de pe piață.

Nu cumpăra saltele de pat pentru copii la mâna a doua

Un sfat pe care îl dam cu sinceritate noi, cei de la Diverta, și este cu siguranță de urmat ar fi acela de a prefera o saltea pătuț bebe de cocos nouă, fără să mai fi fost folosită de altcineva înainte. Atât timp cât îți poți permite din punct de vedere material, investește în sănătatea familiei tale cumpărând o saltea pentru copii, de cocos, având grijă să fie de cea mai bună calitate. Oricum, prețurile sunt accesibile, existând, e adevărat, și variante mai scumpe si mai bune, în cazul în care îți poți permite și noi le putem oferi.

Orice familie ar trebui să știe că investiția în sănătate trebuie să fie pe primul loc, cumpărarea de saltele bune, de calitate fiind prioritară.Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro