article
Cosul tau (0) Ai transport gratuit pentru comenzi in valoarea totala de peste 130 lei.

Cosul este gol
 Regulament "Parola secreta"

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
Prezenta campanie de marketing ”Parola secretă” este organizată S.C. Blor Retail S.A., cu sediul în București, Str. Drumul Sabareni, nr. 24-26 corp administrativ, etaj 2, birou 203A, Sector 6, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/11806/2003, cu cod unic de inregistrare RO15704730, cu contul: RO49BUCU012280492511RO01, Sucursala ALPHA BANK UNIRII, reprezentata prin Elena Radu, in calitate de Administrator, (denumita in continuare “Organizator” sau “ DIVERTA” )

SECŢIUNEA 2. LOCUL ŞI PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Perioada desfăsurării campaniei este 17 – 30 noiembrie 2015. Locul de desfăşurare este reprezentat de întreaga reţea a magazinelor Diverta din Bucureşti si din ţară.

SECŢIUNEA 3. CONDIŢII ŞI MODALITATE DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Orice persoană fizică cetăţean român sau nu, va primi 10% reducere pe bonul fiscal și, opțional, împachetarea grătuită a produselor, dacă spune la casă parola secretă: „Am găsit cadoul perfect” sau variațiuni ale acesteia Împachetarea se va realiza cu hârtie pentru împachetat de culoare roșu Diverta, clientul neavând opțiunea de a primi gratuit alt tip de hârtie. Cadoul va fi legat cu panglică din satin argintie, lațime: 2,5cm și decorat cu etichetă 3x5cm cu logo Diverta.

SEC
ȚIUNEA 4. MENȚIUNI
Reducerea se aplică exclusiv pe bonul fiscal, nefiind posibilă transformarea reducerii în bani sau alte beneficii.

SECTIUNEA 5. DATE CU CARACTER PERSONAL.

Prezentul regulament este întocmit şi este comunicat gratuit cumpărătorilor în toate magazinele Diverta, în magazin existând cel puţin un exemplar. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmând ca astfel de modificări să îşi producă efectele numai după ce Organizatorul le-a comunicat în prealabil cumpărătorilor. Modificările vor fi aduse la cunoştinţă cumpărătorilor în toate magazinele Diverta.Contact Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221 (VEZI HARTA) 031/413 43 33 contact@dol.ro